Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούρας: «Η καλύτερη μας εμφάνιση, νίκη και στην Λαμία»

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας και το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Λάρισα τόνισε πως είναι ο Γιώργος Μασούρας, μιλώντας στα panionia...

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας και το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Λάρισα τόνισε πως είναι ο Γιώργος Μασούρας, μιλώντας στα panionianea.gr.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός του Ιστορικού πέτυχε το τέταρτο γκολ του Πανιωνίου κόντρα στην ΑΕΛ και σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα (είχε σκοράρει και στα Γιάννενα).

Τα panionianea.gr μίλησαν με τον Μασούρα, μετά τον αγώνα της Νέας Σμύρνης, με τον Έλληνα άσο των κυανέρυθρων να τονίζει αρχικά:

"Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη μας φετινή εμφάνιση. Παίξαμε πολύ καλά κατά διαστήματα και επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Η ΑΕΛ σε κανένα σημείο δεν μας απείλησε και πιστεύω ότι κρίθηκε στο ότι σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο και ξεκλειδώσαμε την άμυνα του αντιπάλου μας. Στη συνέχεια δεν δεχτήκαμε κάποιο φτηνό γκολ, σαν αυτά που δεχόμασταν στα προηγούμενα παιχνίδια και αυτό φυσικά είναι πολύ σημαντικό".

Όσον αφορά το γκολ που σημείωσε, είπε: "Σαφώς και είμαι χαρούμενος για το τέρμα που σημείωσα. Μετά το ευρωπαϊκό γκολ, σκόραρα ξανά και την προηγούμενη εβδομάδα στα Γιάννενα και είναι σημαντικό γιατί βοήθησα την ομάδα να φτάσει στους στόχους της, αλλά έδωσα και την απαραίτητη ώθηση στον εαυτό μου για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα στο μέλλον".

Τέλος, αναφερόμενος στον εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής με την Λαμία, ο Μασούρας τόνισε: "Προφανώς και πάμε για τη νίκη σ' αυτο το παιχνίδι, όμως τίποτα δεν είναι εύκολο και θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε σε όλες τις δυσκολίες του ματς αν θέλουμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα είναι μια δύσκολη έδρα, καθώς θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα παίζει πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια