Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και τώρα... ενίσχυση!

Μετά την θετική έκβαση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1, στον Πανιώνιο... τρέχουν για την ενίσχυση του ρόστερ. Οι κυανέρυθροι έχ...

Μετά την θετική έκβαση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1, στον Πανιώνιο... τρέχουν για την ενίσχυση του ρόστερ.

Οι κυανέρυθροι έχουν μείνει αρκετά πίσω χρονικά και πλέον πρέπει να κάνουν άμεσες κινήσεις, ώστε να αποκτηθούν όσο γίνεται καλύτεροι παίκτες και να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα ενόψει της αγωνιστικής περιόδου στην Basket League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιστορικός βρίσκεται μία ανάσα από την ολοκλήρωση της απόκτησης δύο σημαντικών έμπειρων αθλητών.

Ο λόγος για τον Ζήση Σαρικόπουλο και Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

Ο πρώτος είναι σέντερ (1990, 2.13μ), διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, ενώ έχει αγωνιστεί ξανά στη Νέα Σμύρνη την διετία 2010-12. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Προμηθέα Πατρών. Επίσης έχει φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ, του Άρη και του Αμαρουσίου.

Ο Τσούπκοβιτς είναι 29 χρονών, αγωνίζεται κυρίως στην θέση “4” και διαθέτει και αυτός εμπειρία από το ελληνικό Πρωτάθλημα, καθώς έχει αγωνιστεί αρχικά στα Τρίκαλα (2014-15), ενώ πέρασε από τον Άρη και από την Κύμη.

Αμφότεροι οι δύο παίκτες βρίσκονται πολύ κοντά στην... μετακίνηση τους στην Πλατεία και τις επόμενες ώρες αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια