Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γέμισε προβλήματα...

Ο Ιστορικός δεν έχασε μόνο δύο βαθμούς στα Γιάννενα, αλλά το χειρότερο είναι ότι έχασε βασικούς παίκτες... Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε τρε...

Ο Ιστορικός δεν έχασε μόνο δύο βαθμούς στα Γιάννενα, αλλά το χειρότερο είναι ότι έχασε βασικούς παίκτες...

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε τρεις παίκτες του να τραυματίζονται και να γίνονται αναγκαστική αλλαγή.

Ο λόγος για τους Σιώπη, Ντουρμισάι και Γκιοατά. Οι δύο πρώτοι έχουν υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο του αριστερού τους ποδιού (ο Ντούρμι δέχτηκε και χτύπημα στο γόνατο), με την κατάσταση του Έλληνα αμυντικού μέσου να είναι πιο σοβαρή. Ο Καμερουνέζος αμυντικός υπέστη εξάρθρωση αγκώνα. Εκείνη τη στιγμή, στο γήπεδο, το ιατρικό τιμ της ομάδας επανέφερε τον αγκώνα στην θέση του.

Μένει πλέον να φανεί το μέγεθος των προβλημάτων των τριών παικτών. Πάντως θεωρείται βέβαιη η απουσία των Σιώπη - Ντουρμισάι από τα ερχόμενα εντός έδρας παιχνίδια για Κύπελλο (Πέμπτη με ΠΑΣ) και πρωτάθλημα (Κυριακή με Λάρισα), ενώ μόνο ο Γκιοατά έχει κάποιες ελπίδες να προλάβει αυτά τα ματς.

Όσον αφορά τον Μασούντ, που πήρε κόκκινη κάρτα στα Γιάννενα, θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο ερχόμενο παιχνίδι της Πέμπτη με τον ΠΑΣ για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Τέλος, θυμίζουμε ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται να μπουν στο κανονικά πρόγραμμα των προπονήσεων οι Οικονόμου, Γεσίλ, οι οποίοι προέρχονται από θλάσεις.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια