Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δρελιώζης: «Ο Πανιώνιος είναι ένας, όλοι πρέπει να βοηθήσουμε»

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr μίλησε ο Μάκης Δρελιώζης. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ιστορικού, ο οποίος πάντα βρί...

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr μίλησε ο Μάκης Δρελιώζης.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ιστορικού, ο οποίος πάντα βρίσκεται δίπλα στον αγαπημένο του Πανιωνίο και βοηθάει όσο μπορεί, φιλοξενήθηκε στον αέρα του Panionianea Radio και αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση που υπάρχει στο μπάσκετ του συλλόγου.

Αρχικά τόνισε:  "Η κατάσταση σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολη αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τη πληροφόρηση που έχω και από αυτά που βλέπω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Πανιώνιος δεν χωρίζεται σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ κλπ, ο Πανιώνιος είναι ένας και είναι ενιαίος. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τον διαχωρίζουμε. Ένα τμήμα του Πανιωνίου έχει σοβαρό πρόβλημα και πρέπει όλοι μας να συμπαρασταθούμε και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Εδώ και λίγο καιρό υπάρχει ο κύριος Αλευρογιάννης που έχει πει ότι έχει πει και από την άλλη μεριά πρέπει εμείς οι υπόλοιποι να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση για να παίξει η ομάδα στην Α1".

Εν συνεχεία ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να εμπλακεί εσωτερικά στην ομάδα, όπως βοηθάει όπως μπορεί: "Εγώ προσωπικά από τη μεριά μου δεν θέλω να ανακατευτώ εσωτερικά, παρόλο που έχει δεχτεί κρούσεις, και να έχω κάποια πίεση σε αυτό το κομμάτι, γιατί δεν προλαβαίνω λόγω της εργασίας μου. Εξωτερικά όμως βοηθάω όπως μου ζητηθεί και αυτοβούλως όπου θέλω εγώ και μπορώ. Και το εισιτήριο διαρκείας μου στο ποδόσφαιρο θα αγοράσω και το γυναικείο τμήμα του Πανιωνίου φιλοξενώ στο μαγαζί μου. Θέλω να πω με λίγα λόγια ότι όλοι όπου μπορούμε πρέπει να βοηθάμε. Πρέπει να πέσουμε όλοι με τα μούτρα στο μπάσκετ, μετά απο μια χρονιά που μας έγινε δώρο απο τον κο Βαρουξάκη που ανεβήκαμε στην Α1".

Παράλληλα, απεύθυνε κάλεσμα τόσο στον απλό κόσμο όσο και στους πιο επιφανείς Πανιώνιους να βοηθήσουν με το μετοχικό κεφάλαιο: "Σίγουρα ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει αλλά και οι πιο επιφανείς άνθρωποι πρέπει να ανταποκριθούν άμεσα στη βοήθεια. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν πικραθεί από παλιότερες καταστάσεις, όμως το χω ξαναπεί δεν πρέπει να κοιτάμε τα πρόσωπα αλλά τον Πανιώνιο και ως μπορούμε να τον βοηθήσουμε. Κάποια στιγμή που θα μπει λίγο το νερό στο αυλάκι θα υπάρχουν και μέσα στη χρονιά έσοδα".

Τέλος, για τον κ. Αλευρογιάννη είπε: "Δεν έχει άδικο ο κύριος Αλευρογιάννης σε αυτό που λέει. Δεν ζητάει κάτι παράλογο.  Μη ξεχνάμε βέβαια ότι και ο Πανιώνιος είναι μια διαφήμιση και για τον ίδιο καθώς τον τελευταίο καιρό ακούγεται το όνομα του γύρω απο την ομάδα. Πρέπει να αναλογιστεί ότι είναι θετικό κομμάτι και για τον ίδιο.  Πάντως έχω κάνει κουβέντα και γω μαζί του, έχει όραμα, έχει ενδιαφέρον θέλει να κάνει πράγματα. Όποιος και να είναι μπροστά, εγώ όσο μπορώ βοηθάω απο τη πλευρά μου και καλώ όλους τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια