Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν προλαβαίνει ο Οικονόμου

Στις υπηρεσίες του Βαγγέλη Οικονόμου δεν μπορεί να υπολογίζει ο Μιχάλης Γρηγορίου ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη (10/...

Στις υπηρεσίες του Βαγγέλη Οικονόμου δεν μπορεί να υπολογίζει ο Μιχάλης Γρηγορίου ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη (10/09).

Ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος θυμίζουμε πως είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού, δεν θα καταφέρει να είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής και έτσι ο τεχνικός του Ιστορικού θα εμπιστευτεί ξανά για το κέντρο της άμυνας τους Μπανανά, Γκιοατά.

Οι δύο Καμερουνέζοι έχουν αγωνιστεί και στα δύο έως τώρα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ και τα έχουν πάει αρκετά καλά, καθώς η εστία του Ιστορικού παραμένει ανέπαφη.

Από εκεί και πέρα, ο Κότνικ είναι δεδομένο ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στον Παναιτωλικό (μένει να φανεί πότε θα επιστρέψει στη "δράση"), ο Μπαντής ως γνωστών θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα, κάτι που σημαίνει πως ο Αστράς θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του, υπερασπιζόμενος την κυανέρυθρη εστία.

Τέλος, ο Μανώλης Σιώπης έχει ενσωματωθεί κανονικά στις προπονήσεις -όπως ήδη έχουμε γράψει- και φυσικά υπολογίζεται κανονικά το το ερχόμενο ματς, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και επίσης δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στην ομάδα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια