Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έ«Χ»ασε την ευκαιρία...

Αήττητος παραμένει ο Ιστορικός μετά από τρεις αγωνιστικές στην Σούπερ Λιγκ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμ...

Αήττητος παραμένει ο Ιστορικός μετά από τρεις αγωνιστικές στην Σούπερ Λιγκ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γρηγορίου έχασε την ευκαιρία να κάνει το "τρία στα τρία" και να περάσει μόνος πρώτος στην βαθμολογία, όμως έστω και με τον βαθμό της ισοπαλίας παρέμεινε αήττητος και έφτασε τους 7 βαθμούς στην Σούπερ Λιγκ.

Για τον Πανιώνιο σκόραρε ο Μασούντ στο 55', ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ντίας στο 67'.

To παιχνίδι
Στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου, με τον Πανιώνιο να μην μπορεί να πάρει την κατοχή της μπάλας.

Στο 12’ ήρθε η πρώτη επιθετική απειλή του Ιστορικού. Ο Χατζισαφί εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ από τα δεξιά, ο Ντουρμισάι πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, έκανε κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη.

Στα επόμενα λεπτά δεν παίχτηκε σπουδαίο ποδόσφαιρο, σταδιακά ο Πανιώνιος ανέβαζε την απόδοση του και στο 29’ είχε μία ακόμα καλη στιγμή.

Ξανά ο Χατζισαφί εκτέλεσε ένα φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, αυτή τη φορά το έκανε απευθείας, με τον Κυριακίδη να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να διώχνει με τις γροθιές.

Στο 44’ μετά από μία σέντρα – σουτ του Μασούντ, η μπάλα πήρε τροχιά προς την αριστερή γωνία της εστίας του Παναιτωλικού, με τον Κυριακίδη όμως με δυσκολία να πέφτει και να την πετάει κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε πιο ψηλά τον αντίπαλο του και έδειξε πως θέλει να πετύχει ένα γκολ.

Στο 55’ μετά από εξαιρετική ενέργεια και πάσα του Ντουρμισάι, ο Μασούντ πέρασε τον Μόρα μέσα στην περιοχή, με τον αμυντικό του Παναιτωλικού να τον ανατρέπει.

Το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος ο Ιρανός, ήταν ψύχραιμος, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε τον Ιστορικό σε θέση… οδηγού στο παιχνίδι.

Η ομάδα του Αγρινίου προσπάθησε να αντιδράσει στα επόμενα λεπτά και τελικά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 67’. Ο Ρόσα από τα αριστερά έκανε εξαιρετική σέντρα, με τον αφύλακτο Ντίας στο δεύτερο δοκάρι να κάνει την κεφαλιά και να «γράφει» το 1-1.

Οι κυανέρυθροι αρχικά έδειξαν αιφνιδιασμένοι από το τέρμα που δέχτηκαν, όμως στη συνέχεια πίεσε για να πετύχει δεύτερο γκολ.

Στο 82’ ο Χατζισαφί, ο οποίος είχε περάσει στα εξτρέμ με την είσοδο του Σαραμαντά στον αγωνιστικό χώρο, έστρωσε την μπάλα στον Ντουρμισάι, το σουτ του οποίου όμως κόντραρε.

Ο Πανιώνιος ήθελε, αλλα δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους για να κάνει το 2-1.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων λίγο έλειψε ο Χατζισαφί να πετύχει το γκολ της... ζωής του. Σχεδόν από τον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Ιρανός προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Κυριακίδη, όμως με διπλή προσπάθεια να μπλοκάρει την μπάλα.



ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Σαββίδης (46΄Σιώπης), Κόρμπος, Μασούρας (80’ Σαραμαντάς), Μασούντ, Λάμπρου (72’ Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ρότσα, Μόρας, Χαντάκιας (64’ Περέιρα), Μπεχαράνο, Λόπες, Μάρκος Πάουλο (82’ Μπράβο), Κλέσιο, Ρόσα, Ντίας (72’ Μαρκόφσκι)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια