Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην τελική ευθεία για ΠΑΣ

Στην τελική της ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Ιστορικού για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο...

Στην τελική της ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Ιστορικού για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό και στο ματς των Ιωαννίνων θα επιδιώξουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Ερωτηματικό για τον Μιχάλη Γρηγορίου αποτελεί ακόμη η συμμετοχή του Μάτιτς Κότνικ, καθώς ο Σλοβένος τερματοφύλακας ναι μεν είναι καλύτερα, ωστόσο ακόμη δεν θεωρείται απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί και φυσικά σε περίπτωση βιασύνης υπάρχει πάντα ο κίνδυνος υποτροπής.

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας θα είναι σίγουρα στην αποστολή και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει αν θα παίξει ή όχι. Σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει στην ενδεκάδα, την θέση "ένα" θα πάρει ο Λευτέρης Αστράς.

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε ότι εκτός έχουν τεθεί ξανά οι τραυματίες Οικονόμου, Γεσίλ, οι οποίοι αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να ανεβάσουν ρυθμούς.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια