Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο τμήμα Στίβου του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο τμήμα Στίβου του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ. Το τμήμα του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ, ύστερα από μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στ...

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο τμήμα Στίβου του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ.

Το τμήμα του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ, ύστερα από μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στον Στίβο, (μιας και η υπάρχει παράδοση) από της 06/09/17 υποδέχεται παιδιά, νέους-ες, για να τους διδάξει σωστά τα μυστικά ενός όμορφου και δυναμικού αθλήματος, με οικονομική συνδρομή που είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι.

Ο Πανιώνιος είναι μια μεγάλη οικογένεια και σίγουρα χωράνε όλοι σε κάθε τμήμα και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε έτσι ώστε να γίνει μεγαλύτερος, διότι ο Ιστορικός έχει δημιουργηθεί για να πρωταγωνιστεί. Κάτι που γίνετε στο Τμήμα Στίβου, καθώς έχουμε καταρτισμένους προπονητές, με πραγματική καριέρα, καθώς και ένα απ΄τα καλύτερα γήπεδα-όργανα γυμναστικής και εξοπλισμό που οι αθλητές/τριες μπορούν άρτια να προπονηθούν.

Γι΄αυτό θα μπορέσετε καθημερινά μέχρι αργά το απόγευμα να ενημερώνεστε στο γήπεδο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ στην γραμματεία, στον Έφορο του τμήματος Αντώνη Βασιλόπουλο και στους Προπονητές Ανδρέα Τσώνη, Κώστα Καπετανίδη, Μάρκο Παππά, Ζωή Μαυροφρύδα, Ηλία Τσακίρη, Βασίλη Σέγκο, Γιώργο Οικονομίδη, Ρούλα Σπετσιώτη, οι οποίοι θα χαρούν πολύ να σας κατευθύνουν με πολύτιμες συμβουλές και είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Αξίζει να έρθετε στον Πανιώνιο, αυτή την μεγάλη ιδέα που δεν θα σβήσει ποτέ, χάρις στον κόσμο του και φυσικά τις πολλές και μεγάλες επιτυχίες του Ιστορικού μας συλλόγου.

Επιμέλεια: Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια