Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αυτοπεποίθηση εκ των έσω και πίστη εκ των έξω»

Ο τεχνικός του μπασκετικού Πανιωνίου, Γιώργος Καλαφατάκης, κάνοντας τον πρώτο απολογισμό της προετοιμασίας των «κυανέρυθρων» τόνισε ότι: ...

Ο τεχνικός του μπασκετικού Πανιωνίου, Γιώργος Καλαφατάκης, κάνοντας τον πρώτο απολογισμό της προετοιμασίας των «κυανέρυθρων» τόνισε ότι:

«Συνεχίζουμε να δίνουμε «μάχη» με τον χρόνο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, δεδομένων των συνθηκών που δημιουργήθηκε η ομάδα και των οικονομικών δυνατοτήτων που υπάρχουν, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Το μεγαλύτερο κέρδος του φιλικού με το Λαύριο, είναι η αντίδραση που είχαμε στον αγωνιστικό χαρακτήρα μας και στον εγωϊσμό μας, μια ημέρα μετά το φιλικό με την ΑΕΚ. Δεν θέλουμε από τον κόσμο του Πανιωνίου να μας κρίνει επιεικώς, αλλά να έχει την απαραίτητη υπομονή για να βοηθήσει όλους τους παίκτες να φτάσουν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Η φετινή ομάδας χρειάζεται μεγάλη αυτοπεποίθηση εκ των έσω και πίστη εκ των έξω. Με την απαραίτητη αγάπη και συμπαράσταση, ο Πανιώνιος θα κερδίσει την θέση που αξίζει να έχει στην Α1 κατηγορία».

Στην Πανιώνια Εκπομπή της Τρίτης (03/10) στο Panionianea Radio, αναλυτικά ο Γιώργος Καλαφατάκης μιλάει για την προετοιμασία της ομάδας, για το νικηφόρο φιλικό με το Λαύριο, για τη σεζόν που ξεκινάει, ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια