Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νοκ άουτ ο Γεσίλ - Η αποστολή του Ιστορικού

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (10/09,16:00). Ο Σαμεντ Γεσ...

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (10/09,16:00).

Ο Σαμεντ Γεσίλ ένιωσε ενοχλήσεις και μετά από εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, φάνηκε πως έχει υποστεί θλάση α' βαθμού στον οπίσθιο μοιραίο. Έτσι θα απουσιάζει από το ματς με τον σύλλογο του Αγρινίου.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπαντής, Οικονόμου, ενώ ο Κότνικ μπήκε στην αποστολή, ωστόσο ο Αστράς -εκτος απροόπτου- θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Σπιριντονοβιτς, ο οποίος πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα κυανέρυθρα στο πρόσφατο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Μετά το τέλος της, ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελούν οι: Κότνικ, Αστράς, Μπανανά, Γκιοατά, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο, Σαββίδης, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Σιώπης, Ντουρμισάι, Σταυρόπουλος, Σοτζέι, Κάργας.

Ο Σαμέντ Γεσίλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και μετά από εξατάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα, διαπιστώθηκε ότι έχει θλάση α’ βαθμούς στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Γερμανός διεθνής παίκτης, έμεινε εκτός αποστολής και ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια