Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Στο τέλος όλοι περήφανοι...»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες, μέσω της οποίας αναφέρονται στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και από τους ίδιους για να αγωνιστεί καν...

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες, μέσω της οποίας αναφέρονται στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και από τους ίδιους για να αγωνιστεί κανονικά η ομάδα μπάσκετ στην Α1, ενώ εκφράζουν και την δυσαρέσκεια τους για την (τραγική) ώρα που αγωνίστηκε ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος με τον Παναιτωλικό

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού:

"Πριν μερικές μέρες απλώσαμε το χέρι στον φίλαθλο κόσμο του ιστορικού για βοήθεια σε αυτό που όλοι αγαπάμε. Ένα μέλος της οικογένειάς μας. Το τμήμα μπάσκετ.

Μπήκαμε μπροστά να γεφυρώσουμε σχέσεις, να συμφιλιώσουμε ανθρώπους και τελικά να βρούμε τους οικονομικούς πόρους για να σωθεί το τμήμα.

Πολλά άσχημα έχουν περάσει από το μυαλό μας, σχετικά με τους λόγους οι οποίοι μπορεί να έφτασαν τα πράγματα μέχρις εδώ.

Δεν έχει όμως σημασία (για τώρα). Σημασία έχει πως η συμμετοχή της ομάδας στην Α1, φαίνεται εφικτή.

Ο,τι και να γίνει όμως, θέλουμε προκαταβολικά να ευχαριστήσουμε τον απλό Πανιώνιο φίλαθλο που ήρθε και συνεισέφερε από το υστέρημά του, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά μας.

Έχουν περάσει μέρες από την προηγούμενη τοποθέτησή μας, μέρες τις οποίες δεν έχουμε σταματήσει λεπτό τον αγώνα.

Θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε πως χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες και με λεπτές κινήσεις, δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για το επιθυμητό αποτέλεσμα και είμαστε αισιόδοξοι πως στο τέλος θα είμαστε περήφανοι όλοι, πάνθηρες και κόσμος του Πανιωνίου, με αυτό που θα έχουμε πετύχει.

Τέλος, είναι ανάγκη να τοποθετηθούμε, ρίχνοντας το ανάθεμα σε αυτό τον αισχρό μηχανισμό τηλεόρασης-λίγκας, που κρατάει όμηρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σεπτέβρης μήνας, στην χώρα αυτή, αγώνας ποδοσφαιρού στις 16:00! Σεβασμός μηδέν δηλαδή σε κόσμο, αθλητές.

Αφού έτσι έχουν τα δεδομένα λοιπόν, εμείς συνεχίζουμε να τραβάμε την πορεία μας σαν Σύλλογος και σαν οπαδοί και μοιραστείτε εσείς στα κέντρα λήψης αποφάσεων τα φράγκα και τα πρωταθλήματα γιατί τελικά είστε τόσο φτωχοί, που το μόνο που έχετε είναι χρήματα (λερωμένα και βρώμικα)!

Υ.Γ. Μετά τις γέφυρες επικοινωνίας με τους Basso Rango του Απόλλων Σμύρνης, συνεχίσαμε με τους Warriors - Θύρα 6 του Παναιτωλικού.

Μετακινήσεις σε όλους εκείνους με τους οποίους δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Σε αυτούς που η λέξη σεβασμός είναι στάση ζωής και όχι άγνωστη έννοια.

Υ.Γ. 2 Αντρέα, σύντομα και πάλι κοντά μας, δυνατός όπως πάντα ..

Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο ..

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια