Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χάνει Παναιτωλικό ο Κότνικ!

Πιο σοβαρός απ' ότι φάνηκε αρχικά είναι ο τραυματισμός του Μάτιτς Κότνικ. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με το...

Πιο σοβαρός απ' ότι φάνηκε αρχικά είναι ο τραυματισμός του Μάτιτς Κότνικ.

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Την Δευτέρα (04/09) ο 27χρονος έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις στο Ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου, με τα αποτελέσματα μόνο καλά να μην είναι.

Όπως διαγνώστηκε από τον Χρήστο Δάρα, ο Κότνικ έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό, κάτι που σημαίνει πως χάνει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου)τον ερχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη.

Θυμίζουμε, ότι εκτός έχει τεθεί και ο Γιώργος Μπαντής που πρόσφατα έκανε επέμβαση στο μηνίσκο του δεξιού του ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, αν δεν καταφέρει ο Σλοβένος να ξεπεράσει το πρόβλημα του μέχρι την Κυριακή, που θεωρείται κάτι παραπάνω από δύσκολο, στο ματς με τον Παναιτωλικό θα αγωνιστεί ο Λευτέρης Αστράς.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έπαιξε και στα 90 λεπτά του φιλικού αγώνα στην Τρίπολη και μάλιστα είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, γεμίζοντας χαμόγελα τους κυανέρυθρους.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια