Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με το... δεξί και στο Κύπελλο!

Να μπει με το... δεξί και στο Κύπελλο Ελλάδος θα επιδιώξει σήμερα (21/09) ο Ιστορικός, όπου υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον ΠΑΣ Γιάννινα, γ...

Να μπει με το... δεξί και στο Κύπελλο Ελλάδος θα επιδιώξει σήμερα (21/09) ο Ιστορικός, όπου υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την πρώτη αγωνιστική του θεσμού.

Οι κυανέρυθροι θα παρουσιαστούν "λαβωμένοι" στο σημερινό ματς, καθώς έχουν τεθεί εκτός οι τραυματίες Σιώπης, Οικονόμου, Μπαντής Ντουρμισάι, όπως και ο τιμωρημένος Μασούντ.

Αντίθετα, οι Γεσίλ, Γκιοατά μπήκαν στην 20μελή αποστολή, ωστόσο οι πιθανότητες είναι να μην αγωνιστούν στην αναμέτρηση. Τουλάχιστον να μην ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές του που παίζουν συνεχώς έως τώρα, καθώς τα συνεχή παιχνίδια φέρνουν και παραπάνω κόπωση (την Κυριακή έχει αγώνα η ομάδα για το πρωτάθλημα με την Λάρισα).

Αναλυτικά η αποστολή: Κότνικ, Αστράς, Μπανανά, Γκιοατά, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο, Σαββίδης, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Πηνιώτης, Οικονομίδης, Σταυρόπουλος, Βουκελάτος, Κάργας, Γεσίλ.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 16:00 και διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια