Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στόχος το «τρία στα τρία»

Στην τελική της ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Ιστορικού για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, για την ...

Στην τελική της ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Ιστορικού για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, έχοντας κάνει το "δύο στα δύο" και φυσικά στόχος είναι να εκμεταλλευτούν ξανά την δύναμη της Νέας Σμύρνης, επικρατώντας και της ομάδας του Αγρινίου.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, προετοιμάζει την ομάδα του με δεδομένες τις απουσίες των Κότνικ, Οικονόμου (τραυματίες και οι δύο), όπως και αυτή του Μπαντή (έκανε επέμβαση και επανέρχεται σε ένα μήνα). Έτσι, στο αρχικό σχήμα της Κυριακής θα δούμε τον ταλαντούχο τερματοφύλακα, Λευτέρη Αστρά, να υπερασπίζεται την κυανέρυθρη εστία, πραγματοποιώντας το επίσημο ντεμπούτο του με τον Ιστορικό.

Από εκεί και πέρα, οι δύο Καμερουνέζοι, Μπανανά - Γκιοατά, θα αποτελέσουν ξανά το αμυντικό δίδυμο, με σκοπό φυσικά να μην δεχτεί γκολ η ομάδα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ οι Μανώλης Σιώπης και Σαμέντ Γεσίλ είναι πολύ πιθανό να πάρουν τις θέσεις των Σαββίδη, Ντουρμισάι αντίστοιχα. Ειδικά ο πρώτος έχει περισσότερες πιθανότητες.

Βέβαια, ο Μιχάλης Γρηγορίου συνηθίζει να μην ανοίγει τα χαρτιά του και έτσι αναμένουμε το μεσημέρι της Κυριακής (16:00) να δούμε τις βασικές του επιλογές.

Τέλος, στην αποστολή της ομάδας αναμένεται να μπει και ο νεοαποκτηθέντας Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα κυανέρυθρα στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια