Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη με «τριάρα» επί της Λάρισας!

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, η K20 του Ιστορικού επικράτησε άνετα με 3-0 της Λάρισας στο γήπεδο της Γλυφάδας και πέ...

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, η K20 του Ιστορικού επικράτησε άνετα με 3-0 της Λάρισας στο γήπεδο της Γλυφάδας και πέτυχε την τρίτη της νίκη σε τέσσερις αγώνες.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αφού εκτός από τα τρία γκολ ο Πανιώνιος μέτρησε δυο δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι, όλα στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μισάωρο, ο Ιστορικός άνοιξε το σκορ στο 34' με πλασέ του Τσιλίκη μετά από έξοχη κάθετη πάσα του Γιάννη Οικονομίδη. Ο τελευταίος με υπέροχη ατομική ενέργεια και πλασέ πέτυχε το 2-0 δύο λεπτά αργότερα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Ιστορικού. Στο 50' ο Σουσώνης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπέτσας, όμως ο τερματοφύλακας Σαφαρίκας έπεσε στην σωστή γωνία και απέκρουσε. Στο 56' όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο αφού ο Σουσώνης τον νίκησε με πλασέ από το ύψος της περιοχής.

Στο 72' φοβερή εκτέλεση φάουλ του Γιαννή από 35μ. τράνταξε τη συμβολή των δοκών, ενώ στο 79' την ίδια κατάληξη είχε σουτ του κορυφαίου - και σε αυτό το ματς- σε απόδοση Οικονομίδη.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Νίκας, Τσερεγκώφ, Μπέτσας, Γιαννής, Μίκο, Τσιντώνης, Οικονομίδης, Καραχάννας, Τσιλίκης (79' Αποστόλου), Σουσώνης (67' Αγγέλης), Μαχαίρας (59' Αναστόπουλος).

Λάρισα: Σαφαρίκας, Καλούσης, Καρατάσιος, Αναγνώστης, Κορμιτζής, Μακρής, Ζαμίδης, Δερμιτζάκης, Καλύβας,Γαλεάδης, Νούσιος.
Έπαιξαν και οι : Καραλής, Μπέικος, Βαφειάδης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια