Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να στηρίξουν οι επιφανείς Πανιώνιοι τον κ. Αλευρογιάννη»

Οι Πάνθηρες με ανακοίνωση τους ξεκαθαρίζουν την στάση του για τα δρώμενα στον μπασκετικό Πανιώνιο. Εκφράζουν την στήριξη τους προς τον κ....

Οι Πάνθηρες με ανακοίνωση τους ξεκαθαρίζουν την στάση του για τα δρώμενα στον μπασκετικό Πανιώνιο. Εκφράζουν την στήριξη τους προς τον κ. Αλευρογιάννη και καλούν τους επιφανείς Πανιώνιους να προσφέρουν οικονομικά για την αναγέννηση της ομάδας μπάσκετ.

Παράλληλα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου καλούν τον κόσμο του Ιστορικού να δώσει το "παρών" στην ανοικτή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο που στεγάζεται το τμήμα Πινγκ Πονγκ, με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις του μπασκετικού Πανιωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

"Όλο το διάστημα από τις 6 Μαΐου ( νίκη - άνοδος στην Α1 ) μέχρι και σήμερα έχουν ακουστεί πάρα πολλά για τον σχεδιασμό του φετινού Πανιωνίου στο Μπάσκετ. Οι ιθύνοντες ,που τρέχουν τις διαδικασίες για να αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην πρώτη κατηγορία , μας διαβεβαίωναν όλο το καλοκαίρι ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες προσπάθειες ώστε να βρεθούν τα χρήματα και να φτιαχτεί μια αξιοπρεπής ομάδα. Ο καιρός πέρασε , φτάσαμε στο σήμερα και η κατάληξη είναι αντί η ομάδα να έχει αρχίσει να μπαίνει σε ένα αγωνιστικό πλαίσιο εντούτοις διαβάζουμε και ακούμε στα πηγαδάκια της πόλης μας ότι τα χρήματα δεν έχουν βρεθεί και ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΑΣ θα παίξει στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ.

Με το τέλος της περσινής χρονιάς και παρ’όλο το μεγάλο ενθουσιασμό, που πήγαζε από την τρομερή ατμόσφαιρα του Κλειστού στο τελευταίο ματς, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα είχαμε την αποχώρηση του Κύριου Βαρουξάκη . Η αποχώρηση αυτή έγινε διότι καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς ο κύριος Βαρουξάκης δέχτηκε απίστευτη λάσπη και τρικλοποδιές γιατί προσπάθησε να βάλει σε μια τάξη το πολύπαθο τμήμα του μπάσκετ . Μετά την αποχώρηση του και σε σύντομο χρονικό διάστημα, όποια αλλαγή έκανε πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων και δεν του αναγνωρίστηκε ότι ανέβασε την ομάδα αγωνιστικά και με δικά του ως επι το πλείστων χρήματα . Το μόνο που βρέθηκαν να πουν κάποιοι , βάσει σχεδίου , ήταν ότι ‘ο Βαρουξάκης άφησε απλήρωτη την ομάδα για δύο μήνες’ . Σε όλα τα παραπάνω η στάση μας και γενικώς του κόσμου του Πανιωνίου ήταν να περιμένουμε ,από όλους τους παράγοντες που βρίσκονται στο προσκήνιο της ομάδας μπάσκετ, να ενεργοποιηθούν και να στήσουν μια ομάδα για την Α1 .

Τόσο καιρό λοιπόν , οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού της ομάδας αρκέστηκαν σε ενέργειες όπως η απομάκρυνση του ΚΥΡΙΟΥ Καλαμπόκη από τις ακαδημίες και παλινόρθωση του Παλαιού καθεστώτος ή σε απεγνωσμένες φωνές προ ολίγου καιρού για κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης από τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ . Εμείς από την πλευρά μας όλο αυτό τον καιρό περιμέναμε και ελπίζαμε πως ,παρ’ όλα τα στραβά και τις ενέργειες που δεν μας αφήνουν αδιάφορους, στο τέλος θα βρεθεί η οικονομική λύση με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η ομάδα θα επανέλθει στην Α1 κατηγορία , εκεί που ανήκει . Όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή η οποία άμα σπάσει θα έχουμε αλυσιδωτές εξελίξεις στην οικογένειά μας .

Η μόνη πραγματική πρόταση και με μεγάλες προοπτικές για την δημιουργία ένος μπασκετικού Πανιώνιου, που σε λίγα χρόνια θα εκπέμπει κάποια υγεία, έχει γίνει από τον γιατρό Σταύρο Αλευρογιάννη , οποίος επιθυμεί να αγοράσει το 51% των μετοχών αυτής της νέας προσπάθειας . Οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ στηρίζουμε δημόσια τον Σταύρο Αλευρογιάννη για την επιθυμία του να εμπλακεί με το μπάσκετ του Πανιωνίου και ταυτόχρονα ζητάμε από όλους τους επιφανείς Πανιώνιους να τον στηρίξουν με πράξεις και όχι με λόγια του αέρα .

Ο Σύνδεσμος μας « ΠΑΝΘΗΡΕΣ 1983 » καλεί αύριο 4/9 και ώρα 21:00 όλο τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ από τον πιο απλό φίλαθλο μέχρι τον πιο φανατικό οπαδό να βρεθεί στην ανοικτή συνέλευση που θα πραγματοποιήσουμε στο χώρο του ΠΙΝΚ-ΠΟΝΚ του Πανιωνίου με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις του μπασκετικού Πανινωνίου.

Υ.Γ. Να ξέρουν όλοι πως έχουμε πλήρη γνώση για το τι συμβαίνει στο μπασκετικό Πανιώνιο και για το ποιοι κινούν τα νήματα όπως και για το τι παιχνίδι παίζεται από πίσω . Ελπίζουμε πως αυτή την ύστατη ώρα όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα βάλουν πάνω απ όλα το καλό του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μας Συλλόγου . Δεν έχουμε κοντή μνήμη και δεν ξεχνάμε τα πεπραγμένα αλλά για το καλό της ομάδας τα αφήνουμε πίσω .

Υ.Γ.1 Μην προσπαθήσει κανείς ξανά να θέσει προ των ευθυνών τον κόσμο του Πανιωνίου για την κατάσταση του τμήματος μπάσκετ. Η αναφορά γίνεται διότι κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν το μπαλάκι για την οικονομική ενίσχυση στον απλό κόσμο του Συλλόγου που ανταποκρίθηκε ή όχι στο πρόσφατο κάλεσμα για αγορά μετοχών .

Υ.Γ.2 Ας δούμε επιτέλους μετά από τρία χρόνια κατρακύλας όλους τους επιφανείς Πανιώνιους να προσφέρουν οικονομικά, ένα ΜΙΚΡΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ, στην αναγέννηση του τμήματος Μπάσκετ του Πανιωνίου.

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια