Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μετά την διακοπή ο Οικονόμου

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Γρηγορίου ο Βαγγέλης Οικονόμου. Ο έμπειρος αμυντικός ναι μεν ...

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Γρηγορίου ο Βαγγέλης Οικονόμου.

Ο έμπειρος αμυντικός ναι μεν έχει ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες μέρες, ωστόσο το γεγονός πως βρίσκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης και σίγουρα χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο για να επιστρέψει στο 100%. 

Έτσι, ο Μιχάλης Γρηγορίου αναμένεται να υπολογίζει στις υπηρεσίες του 30χρονου ποδοσφαιριστή για το εντός έδρας παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη. Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος δηλαδή.

Άλλωστε, όπως έχει ξεκαθαρίσει ο τεχνικός του Πανιωνίου, πάνω απ' όλα βάζει την υγεία του κάθε ποδοσφαιριστή και δεν θα ρισκάρει για κανέναν αν δεν είναι στο 100%.

Από εκεί και πέρα, ο Μανώλης Σιώπης καθημερινά είναι και καλύτερα, ως γνωστών οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν "καθαρές" και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με την Λαμία.

Τέλος, η κατάσταση του Ντουρμισάι, ενόψει του αγώνα της Λαμίας, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Ο νεαρός επιθετικός, όπως και ο Σιώπης, καθημερινά είναι όλο και καλύτερα, όμως το διάστρεμμα του ήταν πιο βαρύ και οι πιθανότητες να προλάβει το ματς της Δευτέρας είναι λιγότερες σε σχέση με τον Σιώπη. 

Βέβαια, τίποτα δεν είναι δεδομένο και στις επόμενες προπονήσεις θα οριστικοποιηθεί η συμμετοχή ή όχι του 20χρονου άσου στην αποστολή της ομάδας.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια