Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Στην πολύ καλύτερη εικόνα που έδειξε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο της Νέας Σμύρνης στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης, μιλώντας στην συνέντευ...

Στην πολύ καλύτερη εικόνα που έδειξε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο της Νέας Σμύρνης στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων:

Για το παιχνίδι: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήρθαμε, μείναμε στα Γιάννενα. Δεν είχε καμία σχέση η εικόνα που είχαμε επιθετικά με αυτό που θέλω εγώ. Δίκαια ο Πανιώνιος μπήκε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος με το πλάνο μας κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, δοκάρι και γκολ. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και δεύτερο τέρμα. Θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα".

Τι δεν είχε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο: "Δεν είχαμε ενέργεια, πίστη, δεν ήταν η νοοτροπία που θέλω εγώ".

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα: "Δεν κάνω ποτέ αναφορά στις απουσίες. Όποιος είναι στην ομάδα το αξίζει και είναι".

Για τις ενοχλήσεις του Ναδάλες: "Ο Ναδάλες έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στον δικέφαλο. Θα μιλήσουμε με τον γιατρό να δούμε τι έχει. Παραπονέθηκε σήμερα για τις ενοχλήσεις".

Για το αν αποτελεί στόχος το Κύπελλο: "Οτιδήποτε είναι μπροστά μας το βλέπουμε σαν σπουδαίο. Θα κάνουμε την μεγαλύτερη προσπάθεια να φτάσουμε ψηλά και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα".

Από την μεριά του ο Ευριπίδης Γιάκος, ο σκόρερ του ΠΑΣ στο παιχνίδι, τόνισε:
"Συμφωνώ με τον προπονητή μου. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, χάσαμε ευκαιρίες, ισοφαρίσαμε και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα για το Κύπελλο. Δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση, με αυτό το γκολ ελπίζω να έρθουν κι άλλα για να βοηθήσω την ομάδα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια