Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παράπονα για τον... εκνευριστικό Σκουλά!

Στον Πανιώνιο γνωρίζουν καλά πως η ομάδα δεν έκανε και το καλύτερο της παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως αυτό δεν πάει να πει πως δε...

Στον Πανιώνιο γνωρίζουν καλά πως η ομάδα δεν έκανε και το καλύτερο της παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως αυτό δεν πάει να πει πως δεν μπορούν να έχουν παράπονα για την διαιτησία του Μανώλη Σκουλά.

Μία διαιτησία μπορεί να χαρακτηριστεί "άσχημη" και χωρίς να κάνει το τεράστιο λάθος, το οποίο θα διαμορφώσει το αποτέλεσμα. Υπάρχουν διαιτητές που με τα... φαλτσο-σφυρίγματα τους μπορούν να προκαλέσουν μεγάλο εκνευρισμό στους παίκτες και να τους χαλάσουν τον ρυθμό.

Μία τέτοια περίπτωση διαιτησίας ήταν αυτή του Σκουλά την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη. Οι κυανέρυθροι χρεώνουν στον ρέφερι του Συνδέσμου Θεσσαλίας πως με τα σφυρίγματά του προκαλούσε συνεχώς εκνευρισμό στους παίκτες, ενώ υπάρχουν παράπονα και την ανεκτικότητα στο -πολλές φορές- σκληρό παιχνίδι του Παναιτωλικού.

Τα λάθη στα οποία υπέπεσε ο Σκουλάς δεν ήταν πολύ σοβαρά, όμως ένα-δύο κόρνερ μετατράπηκαν σε άουτ, κάποιες (αρκετές) κάρτες δεν δόθηκαν στους φιλοξενούμενους και κάποια φάουλ υπέρ του Πανιωνίου σφυρίχτηκαν ανάποδα. Στον Πανιώνιο τόνιζαν χαρακτηριστικά ότι: «Αυτά τα λάθη ναι μεν δεν έκριναν το αποτέλεσμα, αλλά εκνεύρισαν τους παίκτες».

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των κυανέρυθρων για το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (την Δευτέρα 18/09) θα ξεκινήσει την Τετάρτη, καθώς την Τρίτη η ομάδα έχει ρεπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια