Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πρόκληση στην ιστορική διαδρομή της ομάδας μας, ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε»

Ανακοίνωση των Πανθήρων για τον μπασκετικό Πανιώνιο. Αναλυτικά: Τα λόγια τελείωσαν, όπως και τα χρονικά περιθώρια. Έχει έρθει η ώρα γι...

Ανακοίνωση των Πανθήρων για τον μπασκετικό Πανιώνιο.

Αναλυτικά:
Τα λόγια τελείωσαν, όπως και τα χρονικά περιθώρια. Έχει έρθει η ώρα για δράση και μάλιστα γρήγορη και αποτελεσματική. Τα τελευταία 24ωρα όσοι αγαπάμε τον Σύλλογο, βρισκόμαστε στους δρόμους, τα τηλέφωνα και τις συναντήσεις. Έχουμε αφήσει στην άκρη οικογένεια, εργασία και οποιεσδήποτε άλλες υποχρεώσεις.

Ο λόγος είναι πως είμαστε αντιμέτωποι με μια από τις κρισιμότερες στιγμές στην νεότερη ιστορία ενός από τα σημαντικότερα τμήματα του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης. Δεν υπάρχουν περιθώρια και δεν επιτρέπουμε στους εαυτούς μας ούτε στιγμή να πάει χαμένη.

Μπορούμε να πετύχουμε κάτι πολύ δύσκολο αλλά παράλληλα να πετύχουμε μια ιστορική νίκη που θα μπορούμε στο μέλλον να διηγούμαστε στα παιδιά μας όταν το τμήμα θα μεσουρανεί και πάλι.
Επειδή λοιπόν τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ήρθε η ώρα να βάλουμε όλοι το χέρι στην τσέπη. Πολλοί το έκαναν ήδη, ΟΛΟΙ πρέπει να το κάνουμε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή. Ήρθε η ώρα να σώσουμε το μπάσκετ του ιστορικού και είμαστε πολύ κοντά στο να το πετύχουμε.
Είναι μια πρόκληση στην ιστορική διαδρομή της ομάδας μας και επειδή είμαστε Σμυρνιοί, πρόσφυγες και πεισματάρηδες, θα τα καταφέρουμε.

Ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης είναι ένας και αδιαίρετος. Εμείς, το Panthers Club θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Ακολουθήστε μας, ενωθείτε μαζί μας σαν μια γροθιά.

Όσο οι ίαινες περιμένουν να πεθάνουμε για να τσακίσουν τις σάρκες μας, τόσο εμείς θα αγριεύουμε και θα ζωντανεύουμε και μόλις σταθούμε στα πόδια μας γερά, θα έρθει η ώρα όλων αυτών που τώρα περιτριγυρίζουν το σώμα μας νομίζοντας πως δεν θα σηκωθεί ξανά.

Πανιώνιος ενωμένος, ποτέ νικημένος. Κάποτε στην μπάλα λέγαμε “Θέλατε να πέσουμε, πάρτε τ’ αρχίδια μας”, τώρα θα τους πούμε “θέλετε να μας διαλύσετε, θα μας βλέπετε στον ύπνο σας”.
Όλοι την Κυριακή, δίνουμε όσα χρήματα μπορούμε. Αγοράζουμε λαχνούς οικονομικής ενίσχυσης των €5, όσους περισσότερους επιτρέπουν τα οικονομικά του καθένα.

Το Panthers Club έκανε την αρχή βάζοντας €2000 στον λογαριασμό στήριξης για την σύσταση της Κ.Α.Ε. Περιμένουμε ΟΛΟ τον κόσμο να έχει συμμετοχή. Δεν υπάρχει χρόνος για τσιγκουνιές. Όλοι ξέρουμε ποιοι μπορούν να βοηθήσουν και πόσο. Ήρθε η ώρα!

Για να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος ..

Panthers Club 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια