Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωση του ΠΣΑΚ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών πήρε θέση μετά τις καταγγελίες μελών του πως ο Πανιώνιος δεν τους δίνει την ελευθέρ...

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών πήρε θέση μετά τις καταγγελίες μελών του πως ο Πανιώνιος δεν τους δίνει την ελευθέρας τους αν δεν παραιτηθούν από τις αξιώσεις τους για οφειλόμενα.

Να τονίσουμε, πάντως, πως οι παίκτες της περσινής μπασκετικής ομάδας του Πανιωνίου είχαν υπογράψει συμβόλαια με τον κ. Βαρουξάκη. Μάλιστα στο πρόσφατο εξώδικο που είχε στείλει ο Μπάρλος, οι άνθρωποι των κυανέρυθρων τόνιζαν χαρακτηριστικά πως δεν είχε νόημα και αντίκρισμα το εξώδικου του έμπειρου αθλητή κατά του συλλόγου, αφού το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ήταν με τον κ. Βαρουξάκη, χωρίς νομιμοποίηση και σφραγίδα του Πανιωνίου!

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, παρακολουθεί τις εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου και μιλάει καθημερινά με τα μέλη του.

Με έκπληξη έχουμε πληροφορηθεί, ότι κάποια απο τα μέλη μας που αγωνίστηκαν στην ιστορική ομάδα του Πανιωνίου την περασμένη σεζόν, δεν μπορούν να πάρουν την ελευθέρα τους, εάν δεν υπογράψουν, ότι η -υπό σύσταση- ΚΑΕ δεν τους οφείλει κάτι απο τα δεδουλευμένα τους.

Αναγνωρίζουμε ότι οι οφειλές προς τους αθλητές, εχουν προέλθει απο την προηγούμενη διοίκηση αλλα οι ομάδες όπως γνωρίζει ο "ιστορικός" εχουν συνέχεια...

Ο ΠΣΑΚ, καλεί τη διοίκηση των "κυανέρυθρων" να καθίσει σε ένα τραπέζι με τους παίκτες και να τα βρουν, να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και να δοθεί η ελευθέρα των παικτών, οι οποίοι ανέβασαν την ομάδα στη Α1, προκειμένου να αγωνιστούν στις ομάδες που επιθυμούν και παράλληλα, να μην αμαυρωθεί το τεράστιο όνομα "Πανιώνιος".

Δεν υπάρχουν σχόλια