Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην ΕΡΤ η Basket League

Η ΕΡΤ ήρθε σε συμφωνία με τον ΕΣΑΚΕ, εξασφαλίζοντας τα τηλεοπτικά δικαιώματα 11 ομάδων, οι οποίες είναι: Πανιώνιος, Άρης, Γυμναστικός Λά...

Η ΕΡΤ ήρθε σε συμφωνία με τον ΕΣΑΚΕ, εξασφαλίζοντας τα τηλεοπτικά δικαιώματα 11 ομάδων, οι οποίες είναι: Πανιώνιος, Άρης, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, Κολοσσός H Hotels, Κόροιβος, Κύμη, Λαύριο, ΠΑΟΚ, Προμηθέας, Ρέθυμνο Cretan Kings και Τρίκαλα Bc Aries .

Ο ΕΣΑΚΕ ήρθε σε συμφωνία επίσης με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cosmote, η οποία θα είναι χορηγός του φετινού πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League. Ως εκ τούτου τα έσοδα του κορυφαίου ελληνικού πρωταθλήματος αυξάνονται προς τις ομάδες, οι οποίες θα αποκτήσουν περαιτέρω έσοδα και θα έχουν άμεση προβολή προς το ελληνικό κοινό. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνει γνωστή και απόφαση της ΕΡΤ για το αν πρόκειται να καλύψει όλους τους αγώνες των 11 ομάδων του πρωταθλήματος ή αν θα γίνει προβολή των αγώνων με την τακτική του λεπτού προς λεπτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ επιστρέφει στο τηλεοπτικό «σπίτι» του.

Μετά τη συμφωνία μεταξύ ΕΡΤ και ΕΣΑΚΕ, η δημόσια ραδιοτηλεόραση εξασφάλισε τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων των 11 ομάδων της STOIXIMAN.GR Basket League (Άρης, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, Κολοσσός H Hotels, Κόροιβος, Κύμη, Λαύριο, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Προμηθέας, Ρέθυμνο Cretan Kings και Τρίκαλα Bc Aries) για την αγωνιστική περίοδο 2017- 2018.

Ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΡΤ συμφώνησαν να έχουν συνεχή συνεργασία στις νέες προοπτικές που προσφέρονται για την προβολή του επαγγελματικού πρωταθλήματος και του μπάσκετ γενικότερα, καθώς και στο παρελθόν η δημόσια ραδιοτηλεόραση είχε συμβάλει καθοριστικά στην εξάπλωση του αθλήματος σε πανελλαδικό επίπεδο. Με τη νέα συμφωνία μεταξύ ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ, η STOIXIMAN.GR Basket League θα μπαίνει ξανά σε κάθε ελληνικό σπίτι μέσω της δημόσιας τηλεόρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια