Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εγγραφές για τον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης. Ενας μήνας απομένει για τον 3ο Αγώνα Ιστορι...

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εγγραφές για τον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης.

Ενας μήνας απομένει για τον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, που θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου 2017 και η εμπιστοσύνη των δρομέων είναι δεδομένη, μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν οι δύο πρώτες διοργανώσεις.

Οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του αγώνα www.neasmirnihistoricrun.gr, είτε στο Αλσος της Νέας Σμύρνης, στο ειδικό κιόσκι που έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί 9.00-14.00 και 18.00-22.00.

H τελευταία ημέρα για την εγγραφή στον αγώνα είναι η 27η Σεπτεμβρίου και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο συναρπαστικό αγώνα πρέπει να σπεύσουν να εγγραφούν:

Στόχος του Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης είναι να ξεπεράσει τις 5.500 συμμετοχές της περσινής χρονιάς και να επιβεβαιώσει τον τίτλο του μεγαλύτερου δρομικού γεγονότος στην Αττική, μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και παράλληλα να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τις χαμένες πατρίδες.

Στο πρόγραμμα του 3ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, υπάρχουν αγωνίσματα 2,5 χλμ., 5 χλμ. και 10 χλμ. και για να συμμετάσχει κάποιος στα 5 χλμ. και 10 χλμ., θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Στον αγώνα δρόμου των 2,5 χλμ., μπορούν να μετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.

Το Nea Smirni Historic Run 2017, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη από τον Πανιώνιος ΓΣΣ, το Σύλλογο Αθλούμενων Φίλων του Άλσους (ΣΑΦΑΝΣ) και τη Νεότητα του Ερυθρού Σταυρού.

Επιπλέον, η Οργανωτική Επιτροπή καλεί όλους τους δημότες και όποιον άλλο το επιθυμεί, να αγκαλιάσουν την Διοργάνωση μετέχοντας στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού στο σύνδεσμο: http://www.neasmirnihistoricrun.gr/site/index.php/eggrafi/online-eggrafi-ethelonti

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.neasmirnihistoricrun.gr

https://www.facebook.com/Nea-Smyrni-Historic-Run-Αγώνες-Ιστορικής-Μνήμης-718013364969324

Δεν υπάρχουν σχόλια