Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλευρογιάννης: «Σαν μια γροθιά ο Πανιώνιος στην Α1»

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης μίλησε αποκλειστικά στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr και αναφέρθηκε στις τελευταίες ευχάριστες εξελίξ...

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης μίλησε αποκλειστικά στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr και αναφέρθηκε στις τελευταίες ευχάριστες εξελίξεις για τον μπασκετικό Πανιώνιο.

Ο γνωστός γιατρός - ορθοπεδικός, ο οποίος έχει μπει μπροστά διοικητικά στους κυανέρυθρους, τόνισε μεταξύ άλλων πως πλέον μένουν μόνο κάποια τυπικά θέματα για να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του Ιστορικού στην Α1, ευχαριστώντας τον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου για την στήριξη του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ρόστερ της ομάδας, στις δικές του επιθυμίες για το πως θέλει να δει τον Πανιώνιο, ενώ συμπλήρωσε πως τα μηνύματα που παίρνει από ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ είναι πως άπαντες θέλουν να δουν κανονικά τον Ιστορικό να παίζει εκεί που αξίζει!

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Αλευρογιάννης στον αέρα του Panionianea Radio: 

-Διαβάσαμε την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ, επιτέλους ευχάριστα νέα...

Έχουμε πέσει μια ολόκληρη ομάδα με τα μούτρα στη δουλειά, άλλοι στον αγωνιστικό χώρο και άλλοι στο backstage όπως και εγώ. Η ανακοίνωση έχει να κάνει και για το παιχνίδι του Σαββάτου στο κύπελλο όπου θα παίξουμε το πρώτο απο τα 3 παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο την ομάδα και τον προπονητή απο αγωνιστικής πλευράς είναι το πρωτάθλημα. Μας ενδιαφέρει πραγματικά να είμαστε έτοιμοι την πρώτη αγωνιστική που παίζουμε εκτός έδρας και είναι από τα πιο κρίσιμα της περιόδου. Δυστυχώς έχουμε το μειονέκτημα να έχουμε τα πρώτα 2 ματς στη Νέα Σμύρνη κεκλεισμένων των θυρών, αλλά θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε αγωνιστικά.

Θέλω να πω σε όλους τους φίλους του Πανιωνίου να είναι αισιόδοξοι, προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να παρουσιάσουμε κάτι εξαιρετικό. Πρώτα από όλους οι προπονητές και οι παίκτες που ιδρώνουν και κοπιάζουν. Όλα τα άλλα γίνονται πίσω απο τη σκηνή, προσπαθούμε να ορθοποδήσουμε τον Πανιώνιο και να του δώσουμε αυτό που πραγματικά αξίζει.

- Ουσιαστικά πλέον το θέμα με το μετοχικό κεφάλαιο και παρουσίαση του Πανιωνίου στην Α1 έχει κλείσει θετικά για τον Πανιώνιο;

Αν την περασμένη φορά που σας είχα δώσει συνέντευξη σας είχα πει ότι είμαστε στο 90% τώρα είναι στο 99%. Το κάλεσμα στο κόσμο του Πανιωνίου έπιασε τόπο και οι απλοί φίλαθλοι του Πανιωνίου ανταποκρίθηκαν και έδειξαν πόσο πολύ αγαπούν την ομάδα. Τους συγχαίρω πραγματικά σε αυτό.

-Αυτό το 1% που λέτε τι θα μπορούσε να είναι ώστε να στερήσει τη συμμετοχή στην Α1.

Ότι έχουμε πει έχει γίνει μέχρι στιγμής, απλά απομένουν κάποιες τυπικές διαδικασίες. Είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της σύστασης του μετοχικού κεφαλαίου και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να στραβώσει. Είμαστε ήδη στην έκδοση της εγγυητικής για να παίξουμε στο πρωτάθλημα την οποία θα πρέπει να την έχουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Έχουν γίνει όλες οι κατάλληλες ενέργειες και οι αιτήσεις προς τις τράπεζες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να αρνηθεί στο Πανιώνιο τη συμμετοχή του στην Α1.

Μάλιστα το μεσημέρι ήμασταν σε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ΕΣΑΚΕ όπου έγινε συμφωνία για τα τηλεοπτικά. Όλα βαίνουν καλώς.

-Εσείς μετά από ένα διάστημα φάνηκε να είστε απογοητευμένος, κυρίως για τη μη ανταπόκριση των επιφανών Πανιώνιων και είχατε ανακοινώσει την αποχώρηση σας. Τελικά είστε εδώ και βοηθάτε σημαντικά τον Πανιώνιο...

Ομολογώ ότι είμαι και εγω άπειρος απο διοικητικά καθήκοντα. Όλοι ξέρετε το επάγγελμά μου. Προσπάθησα να δώσω ζωή σε αυτή την ομάδα και να μπω μπροστά σε αυτή τη προσπάθεια. Κάποια στιγμή προσπάθησαν πολύ και οι οργανωμένοι οπαδοί, όταν είδαν το αδιέξοδο που υπήρχε. Πλέον νομίζω έχουν βοηθήσει όλοι, απο τον πιο μικρό πάνθηρα μέχρι και τον πιο επώνυμο οπαδό της ομάδας. Ο Πανιώνιος στο μπάσκετ θα κατέβει στην Α1 συσπειρωμένος σαν μια γροθιά και αυτό ήταν το ζητούμενο. Είμαστε όλοι ένα και έτσι πρέπει να δείχνουμε προς τα έξω. Τα μηνύματα που λαμβάνω και απο τον ΕΣΑΚΕ και απο την ΕΟΚ είναι ότι θέλουν να δουν τον Πανιώνιο εκεί που αξίζει. Ο Πανιώνιος έλειψε αυτά τα τρία χρόνια απο την Α1.

-Όσο αναφορά το ρόστερ πως πάνε τα πράγματα πλέον αφού λιγοστεύει ο χρόνος για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Θα σας έλεγα να μην ανησυχείτε. Πραγματικά ψάχνουμε το καλύτερο δυνατό. Έρχονται παίκτες, θα έρθουν παίκτες, είμαστε σε μια δοκιμαστική περίοδο. Το προπονητικό τιμ καθημερινά δουλεύει πολύ. Για να ενσωματωθούν οι παίκτες στην ομάδα, να δούμε τις αδυναμίες που υπάρχουν και για να βρεθούν παίκτες μέσω ίντερνετ και βίντεο που θα ταιριάζουν στον Πανιώνιο. Νομίζω ότι ο Πανιώνιος θα παίξει ένα πολύ ελκυστικό μπάσκετ, μη ξεχνάτε ότι είμαι και γω μπασκετόφυλος και μου αρέσει το υψηλό σκορ και το θέαμα. Θεωρώ ότι ο Πανιώνιος φέτος από τις πρώτες αγωνιστικές θα προσπαθήσει να μπει σε μια νέα φιλοσοφία και όχι κάτι που βλέπαμε ως τώρα. Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας. Θα υπάρξουν παίκτες και απο την Ελλάδα, αλλά καταλαβαίνετε ότι τελευταία στιγμή είναι δύσκολο να βρεθούν παίκτες. Αν μιλάγαμε για μία άλλη εποχή δεν νομίζω ότι θα υπήρχαν πολλοί παίκτες που θα έλεγαν όχι στον Πανιώνιο. Έχουμε αργήσει αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Μη νομίζετε ότι θα γεμίσουμε με ξένους. Αυτό που πραγματικά πρεσβεύουμε είναι το ελληνικό μπάσκετ. Η δική μου επιθυμία είναι να έχουμε πολλούς Έλληνες στην ομάδα, αλλά αυτοι τη στιγμή θα πρέπει να παίξουν και Αμερικάνοι και ίσως Σέρβους. Περιμένετε λίγες μέρες και νομίζω ότι θα έχουμε έτοιμου παίκτες που θα έρθουν προπονημένοι για να παίξουν σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Με όσους παίκτες έχω μιλήσει να ξέρετε έχουν τρομερό κίνητρο που θα φορέσουν αυτή τη φανέλα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια