Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς Γεσίλ, Οικονόμου με Κέρκυρα

Με δύο σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Κέρκυρα. Πιο συγκεκρι...

Με δύο σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Κέρκυρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σαμέντ Γεσίλ, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, κάτι που σημαίνει πως χάνει οριστικά το ματς με τους Φαίακες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη.

Την θέση του Γερμανού στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να πάρει ο Ντουρμισάι, ο οποίος θυμίζουμε πως στο πρόσφατο φιλικό με τον Ατρόμητο έπαιξε ως βασικός, σκόραρε και γενικότερα είχε πολύ καλή εικόνα.

Από εκεί και πέρα, εκτός "μάχης" για το ματς κόντρα στην Κέρκυρα θα μείνει και ο Βαγγέλης Οικονόμου, ενώ όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προλάβει και το επόμενο παιχνίδι με την ομάδα της Ριζούπολης.

Θυμίζουμε ότι ο 30χρονος αμυντικός είχε υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στο ματς της Νέας Σμύρνης κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια