Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φέρνει Μπέλεκ! (video)

Την φανέλα του Πανιωνίου είναι πολύ πιθανό να φορέσει ο Στιβ Λίο Μπέλεκ. Έτοιμος να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή είναι ο Ιστορικ...

Την φανέλα του Πανιωνίου είναι πολύ πιθανό να φορέσει ο Στιβ Λίο Μπέλεκ.

Έτοιμος να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή είναι ο Ιστορικός, καθώς φέρνει στην Ελλάδα τον 24χρονο επιθετικό Στιβ Μπέλεκ!

H περίπτωση του άλλοτε παίκτη του Πανθρακικού και της ΑΕΚ αρέσει στους κυανέρυθρους και μάλιστα -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- ο δυναμικός φορ αναμένεται να έρθει στην χώρα μας τις επόμενες ώρες.

Σκοπός, φυσικά, είναι να γίνουν ακόμα πιο προχωρημένες οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, να περάσει ο παίκτης από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά να υπογράψει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο.

Ο 24χρονος άσος είχε έρθει το 2009 στην Ελλάδα στα 16 του χρόνια και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την φανέλα του Πανθρακικού. Εν συνεχεία φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ στην χώρα μας. Πέρυσι αγωνίστηκε στην τουρκική Ουμράνιεσπορ ως δανεικός από τη Φιορεντίνα και είχε πέντε γκολ και τρεις ασίστ σε 35 ματς.

Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί αναλυτικά: Πανθρακικός, ΑΕΚ, Γουότφορντ, Στίβενεϊτζ, Μονς, Φιορεντίνα, Ουντινέζε, Κροτόνε, Μάντοβα, Κλουζ και Ουμρανίγεσπορ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν τελικά προχωρήσει και κλείσει η μεταγραφή του Μπέλεκ, τότε μπαίνει τέλος στα σενάρια για Καρίμ...

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον 24χρονο φορ



Δεν υπάρχουν σχόλια