Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάτησε παρκέ ο Ιστορικός! (photos)

Την πρώτη του συγκέντρωση -και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι- πραγματοποίησε ο μπασκετικός Πανιώνιος το βράδυ της Δευτέρας (28/08). Ο ...

Την πρώτη του συγκέντρωση -και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι- πραγματοποίησε ο μπασκετικός Πανιώνιος το βράδυ της Δευτέρας (28/08).

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Καλαφατάκης, οι άνθρωποι που τρέχουν το τμήμα, ο κ. Αλευρογιάννης που έχει μπει μπροστά για να βοηθήσει την ομάδα και κάποιοι παίκτες που αναμένεται να βρίσκονται στο φετινό ρόστερ βρέθηκαν στο κλειστό της Αρτάκης.

Ο κ. Βουζουνεράκης, ο κ. Αλευρογιάννης και ο coach Καλαφατάκης μίλησαν στους παίκτες της ομάδας πριν την έναρξη της προπόνησης και εν συνεχεία ξεκίνησε το πρόγραμμα.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος οι εξής παίκτες: Μίχαλος, Σακελλαρίου, Καπρής, Κοπακάκης, Βλάχος, Δημητρακόπουλος, Καρακεχαγιάς, Καμπερίδης (που αγωνιζόταν στον Δούκα) και ο Αμερικανός Τόνι Γουντς, ο οποίος είχε φορέσει και παλιότερα την φανέλα του Πανιωνίου.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν αρκετές δοκιμές παικτών από τον κ. Καλαφατάκη και σιγά-σιγά θα γίνουν και οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις για να γεμίσει το ρόστερ.

Φυσικά προτεραιότητα αποτελεί η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, με τους κυανέρυθρους να εκφράζουν την αισιοδοξία τους.





Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια