Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Λατρεία» για Μασούντ - Χατζισαφί (photo)

Την αγάπη τους και την στήριξη τους προς τους Μασούντ-Χατζισαφί εκφράζουν οι φίλαθλοι του Ιράν. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ιστορικού, ο...

Την αγάπη τους και την στήριξη τους προς τους Μασούντ-Χατζισαφί εκφράζουν οι φίλαθλοι του Ιράν.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ιστορικού, οι οποίοι αγωνίστηκαν στη Νέα Σμύρνη κόντρα στην Μακάμπι και φαίνεται πως αυτό δεν άρεσε και τόσο στην ομοσπονδία του Ιράν, παίρνουν καθημερινά δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης από τους ποδοσφαιρόφιλους συμπατριώτες τους.

Το φίλαθλο κοινό του Ιράν, μέσω των social media, απευθύνει συνεχώς μηνύματα συμπαράστασης προς του δύο παίκτες και μεταξύ άλλων αναφέρουν πως είναι απόλυτα με το μέρος τους, πως έκαναν καλά που αγωνίστηκαν στον επαναληπτικό με την Μακάμπι και μάλιστα εκφράζονται κατά της ομοσπονδίας του Ιράν που φέρεται πως σκοπεύει να καλέσει σε απολογία τους Μασούντ- Χατζισαφί.

Άλλωστε, ειδικά ο Μασούντ, ο οποίος είναι και ο αρχηγός της Εθνικής Ιράν, χαίρει μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού στην χώρα του και αυτό το καταλαβαίνει κανείς μόνο αν κάνει μία μικρή αναζήτηση στα social media (και όχι μόνο).

Ο κόσμος στο Ιράν το αποδεικνύει συνεχώς πόσο πολύ αγαπάει το ποδόσφαιρο και πόσο πολύ αγαπάει τους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν την χώρα τους. Ας πάρει το παράδειγμα αυτό και η πολιτική ηγεσία της χώρας...

Στο μεταξύ, άπαντες στον Πανιώνιο στέκονται στο πλευρό των δύο ποδοσφαιριστών και χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε η ΠΑΕ στα social media, με τον Μασούντ "πρωταγωνιστή" και την ατάκα: "τι κοιτάς;". Επίσης, υπάρχουν γραμμένες οι φράσεις: "Πανιώνιος οικογένεια" και "εδώ είναι το σπίτι σου".

Δεν υπάρχουν σχόλια