Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΠΑΕ: «Ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, μέσω της οποίας αναφέρεται στον αγώνα της Πέμπτης με την Μακάμπι και καλεί τον κόσμο να προμηθευτεί α...

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, μέσω της οποίας αναφέρεται στον αγώνα της Πέμπτης με την Μακάμπι και καλεί τον κόσμο να προμηθευτεί από νωρίς το εισιτήριο του, προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση.

Παράλληλα, καλεί τους φιλάθλους του Ιστορικού να ενισχύσουν την ομάδα, προστατεύοντας την έδρα της Νέας Σμύρνης, όπως ακριβώς έγινε και στο ματς με την Γκόριτσα.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου της, ενόψει της αναμέτρησης με την Μακάμπι, επισημαίνει τα εξής:

Οι θύρες του σταδίου της Νέας Σμύρνης θα ανοίξουν την Πέμπτη δύο ώρες πριν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης στις 20:00.

Υπενθυμίζεται πως τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά από τις 10:00 το πρωί και η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συστήνει στον κόσμο να προμηθευτεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το εισιτήριό του, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού στα εκδοτήρια.

Την Πέμπτη ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα μας να φτάσει και στην επίτευξη του στόχου της. Προστατεύουμε την έδρα μας, όπως ακριβώς έγινε και στο πρώτο παιχνίδι με την Γκόριτσα, όπου κόσμος και ΠΑΕ δέχθηκαν τα συγχαρητήρια της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για την εξαιρετική ατμόσφαιρα και την άψογη διοργάνωση της αναμέτρησης.

Στηρίζουμε την ομάδα μας, με την φωνή μας και τα «κυανέρυθρα» χρώματά μας και μόνο".

Δεν υπάρχουν σχόλια