Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι απουσίες και οι αντικαταστάτες

Από την Κέρκυρα ξεκινάει το φετινό "ταξίδι" του Πανιωνίου στην Σούπερ Λιγκ. Ο Ιστορικός την Κυριακή (20/08) ρίχνεται στη &q...

Από την Κέρκυρα ξεκινάει το φετινό "ταξίδι" του Πανιωνίου στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Ιστορικός την Κυριακή (20/08) ρίχνεται στη "μάχη" του φετινού πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Κέρκυρα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου επιστρέφει στο νησί των Φαιάκων, ως προπονητής του Πανιωνίου αυτή τη φορά, όμως δεν θα έχει μαζί του δύο σημαντικούς παίκτες. Τους Βαγγέλη Οικονόμου και Σαμέντ Γεσίλ.

Αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορούν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους κόντρα στην Κέρκυρα.

Έτσι, ο τεχνικός του Ιστορικού καλείται να βρει τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να καλυφθούν τα δύο εν λόγω κενά και η ομάδα να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Για την θέση του Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να πάρουν φανέλα βασικού. Ο λόγος για τους Γκιοατά, Κάργα και Σταυρόπουλο. Και οι τρεις έχουν θετικά στοιχεία και σίγουρα θα δώσουν λύσεις την φετινή σεζόν.

Πάντως, το προβάδισμα για να ξεκινήσει στο ματς της Κέρκυρας έχει ο Γκιοατά, ο οποίος είναι ο επικρατέστερος για να καλύψει την απουσία του Οικονόμου, αποτελώντας αμυντικό δίδυμο με τον συμπατριώτη του (Καμερούν) Μπανανά.

Όσον αφορά το κενό του Γεσίλ στην κορυφή της επίθεσης, αυτό αναμένεται να καλυφθεί από τον Ντουρμισάι.

Στο κυανέρυθρο ρόστερ έως τώρα δεν υπάρχει άλλος καθαρός επιθετικός και έτσι ο νεαρός φορ, ο οποίος έχει δείξει έως τώρα εξαιρετική εικόνα, αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο νησί των Φαιάκων.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια