Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

O MVP του Πανιώνιου κόσμου!

Η μεγάλη επιστροφή του "Μανώλο" στην Πλατεία και ο ενθουσιασμός του Πανιώνιου κόσμου! Οι άνθρωποι του Ιστορικού παιδεύτηκαν ό...

Η μεγάλη επιστροφή του "Μανώλο" στην Πλατεία και ο ενθουσιασμός του Πανιώνιου κόσμου!

Οι άνθρωποι του Ιστορικού παιδεύτηκαν όλο το Καλοκαίρι για να ενισχύσουν την ομάδα στην θέση του αμυντικού χαφ. Ουσιαστικά οι κυανέρυθροι αναζητούσαν τον... αντί-Σιώπη.

Αρχικά, αποκτήθηκε ο Μαϊσουράντζε, ο οποίος όμως δεν έπεισε και αποχώρησε πριν καν ξεκινήσει η σεζόν. Εν συνεχεία, στον Πανιώνιο εξέτασαν πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ήρθε ο Σεμέδο, ο οποίος κόπηκε στα ιατρικά και τελικά, μία μέρα πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, έγινε το... μπαμ.

Ο Μανώλης Σιώπης επέστρεψε... σπίτι του! Ο δυναμικός αμυντικός μέσος ήρθε για να καλύψει το κενό στην μεσαία γραμμή που άφησε... ο ίδιος!

Το χρονικό της μεγάλης επιστροφής...

Στο ξεκίνημα της χρονιάς ο 23χρονος χαφ έδειχνε να υπολογίζεται από τον προπονητή του στον
Ολυμπιακό, όμως μετά η ομάδα του λιμανιού ενισχύθηκε με αρκετούς παίκτες στον χώρο του κέντρου και έτσι -για καλό του Πανιωνίου- ο Σιώπης δεν θα έβρισκε αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Με αυτό το δεδομένο οι άνθρωποι της ΠΑΕ κινήθηκαν άμεσα για να φέρουν ξανά τον "Μανώλο" στην Πλατεία με την μορφή δανεισμού και αφού τελικά έδωσε το "ok" ο ΟΣΦΠ, ο Έλληνας άσος δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να πει το "ναι" και να φορέσει ξανά την κυανέρυθρη φανέλα.

Το αγαπημένο παιδί της εξέδρας...

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η είδηση της επιστροφής του Σιώπη στον Ιστορικό έχει φέρει κλίμα ενθουσιασμού στον κόσμο του συλλόγου.

Αν κάνει κάποιος μία "βόλτα" στα social media, θα δει τον κόσμο του Πανιωνίου να... πανηγυρίζει και να εκφράζει την μεγάλη του χαρά για το γεγονός πως ο 23χρονος χαφ επιστρέφει στην Πλατεία.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Πανιώνιος κόσμος, μέσω της σχετικής ψηφοφορίας του panionianea.gr, είχε ψηφίσει τον Σιώπη ως MVP του Ιστορικού τις τελευταίες δύο σεζόν. Κάτι που δείχνει φυσικά την μεγάλη αγάπη που έχει προς το πρόσωπο του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Πατέρας και γιος ξανά μαζί..

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του Σιώπη στον Πανιώνιο είναι σίγουρα ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Οι δύο ποδοσφαιριστές τα δύο τελευταία χρόνια είχαν αποτελέσει το καλύτερο δίδυμο στα χαφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ και οι μεταξύ τους σχέσεις δεν είναι απλά φιλικές, αλλά κάτι παραπάνω.

Έτσι, πατέρας (Κόρπος) και γιος (Σιώπης) ανταμώνουν ξανά στον αγαπημένο τους Πανιώνιο, μετά από λίγο καιρό που έμειναν χωριστά, και ετοιμάζονται φυσικά να προσφέρουν και φέτος μεγάλες στιγμές στον Πανιώνιο κόσμο και όχι μόνο...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια