Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με τον κόσμο του στην Κέρκυρα

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν θα είναι μόνη της στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Με τον ...

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν θα είναι μόνη της στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στην αναμέτρηση της Κυριακής (20/08) με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου θα κάνουν το ταξίδι για το νησί του Ιονίου, ώστε να υποστηρίξουν ένθερμα από κοντά τους κυανέρυθρους, στο πρώτο παιχνίδι για την φετινή Σούπερ Λιγκ.

Το "παρών" στο γήπεδο θα δώσουν και φίλαθλοι του συλλόγου που μένουν τόσο στην Κέρκυρα όσο και σε άλλα κοντινά μέρη (Ηγουμενίτσα κλπ), με τον κόσμο του Ιστορικού να δείχνει με το... καλημέρα πως θα αποτελέσει και φέτος τον 12ο παίκτης της ομάδας!

Μην ξεχνάμε ότι και στο παιχνίδι της Σλοβενίας με την Γκόριτσα οι Πάνθηρες έδωσαν βροντερό "παρών", ενώ και στον αγώνα με την Μακάμπι βρέθηκαν κάποιοι "ηρωικοί" οπαδοί του Ιστορικού στο Ισραήλ!

Όταν ομάδα και κόσμος είναι ενωμένοι, τότε ο Πανιώνιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια