Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήταν... απόλαυση!

Ο Πανιώνιος επικράτησε πολύ εύκολα με 2-0 του Απόλλωνα και έκανε το "δύο στα δύο" στην Σούπερ Λιγκ. Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει...

Ο Πανιώνιος επικράτησε πολύ εύκολα με 2-0 του Απόλλωνα και έκανε το "δύο στα δύο" στην Σούπερ Λιγκ. Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για όλα αυτά που είδαμε και τι ξεχώρισε στην επικράτηση του Ιστορικού.

***Η ομάδα προσπαθεί να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, με κατοχή της μπάλας και πίεση στον αντίπαλο. Κατά διαστήματα αυτά τα πέτυχε σε μεγάλο βαθμό κόντρα στον Απόλλωνα, μη αφήνοντας τον αντίπαλο της να πιστέψει σε κανένα σημείο του αγώνα ότι μπορεί να πάρει κάτι θετικό.

***Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου δίνει έμφαση στα κομμάτια της τακτικής και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Η ομάδα τακτικά δείχνει σε πολύ καλό δρόμο, βγαίνουν αυτοματισμοί και γενικότερα μπορούμε να πούμε ότι ο Πανιώνιος βγάζει από πολύ νωρίς μία ομοιογένεια στον αγωνιστικό χώρο, παρά το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες.

***Μας άρεσε πολύ η δυνατή εκκίνηση στο ματς. Στα πρώτα 25 λεπτά ο Πανιώνιος ήταν μόνιμα στην επίθεση, έψαχνε το γκολ, έπαιζε σωστά χωρίς πολλές σέντρες και έδειχνε πως αργά ή γρήγορα το τέρμα που χρειαζόταν θα ερχόταν. Κάτι που έγινε στο 39'.

***Μας άρεσαν επίσης οι δύο Ιρανοί. Ο Μασούντ είχε κέφια, μοίραζε εκπληκτικές πάσες, ήταν ο μαέστρος της ομάδας, κέρδισε ένα πέναλτι στην "επανάληψη" ασχέτως αν δεν δόθηκε και στο ξεκίνημα του αγώνα στάθηκε άτυχος με το δοκάρι που είχε. Ο Χατζισαφί από την μεριά του κάθε παιχνίδι γίνεται και καλύτερος. Ο παίκτης έχει μεγάλη ποιότητα και στο γκολ που πετυχαίνει δείχνει απλά ένα δείγμα από αυτά που μπορεί να κάνει...

***Αμυντικά η ομάδα ήταν εξαιρετική. Με εξαίρεση το δοκάρι του Απόλλωνα στο 93', όπου όλα είχαν κριθεί, οι φιλοξενούμενοι δεν κατέγραψαν κάποια άλλη κλασική ευκαιρία προς την εστία του Κότνικ. Μπανανά και Γκιοατά τα πήγαν πολύ καλά στην καρδιά της άμυνας, με τον πρώτο να κάνει ένα (και μοναδικό) "τσαφ" στο πρώτο ημίχρονο, με τον Βλάχο όμως να σώζει την ομάδα. Ο Γκιοατά ήταν σχεδόν αλλάνθαστος, δίνοντας συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις μετά το ματς της Κέρκυρας.

***Λάμπρου και Ντουρμισάι ήταν επίσης από τουε διακριθέντες. Ο πρώτος ακούραστος στα άκρα της επίθεσης, με ωραίες ενέργεις και ένα πολύ όμορφο γκολ. Ο δεύτερος μπορεί να μην σκόραρε, όμως είχε εξαιρετικές τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο, άνοιγε χώρους για τους πλάγιους επιθετικούς, ενώ έχει και την ασιστ στο γκολ του Λάμπρου. Και οι δύο δείχνουν ότι θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα φέτος.

**Την συνολική εικόνα της ομάδας στο ματς με τον Απόλλωνα την χαρακτιρίζω απλά... απόλαυση. Μία ολοκληρωμένη παρουσία του Ιστορικού, η οποία έφερε και την πολύ άνετη νίκη (με μόνο 2-0).

***Οι κυανέρυθροι αναμένεται να κλείσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις με την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ. Εφόσον πάνε όλα καλά και με τους Μπέλεκ, Σπιριντόνοβιτς, η ομάδα θα αποκτήσει βάθος στον πάγκο και θα έχει ακόμα περισσότερες λύσεις για την φετινή χρονια.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια