Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ώρα της επιστροφής;

Από το πρωί της Πέμπτης ο ηλεκτρονικός -και όχι μόνο- Τύπος ''παίζει'' δυνατά στο ρεπορτάζ του Πανιωνίου το όνομα του Καρ...

Από το πρωί της Πέμπτης ο ηλεκτρονικός -και όχι μόνο- Τύπος ''παίζει'' δυνατά στο ρεπορτάζ του Πανιωνίου το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Είναι γεγονός πως η περίπτωση του Ιρανού φορ μόνο αδιάφορη δεν είναι για τους κυανέρυθρους, οι οποίοι κοιτούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό.

Μετά την πρόκριση, λοιπόν, της ομάδας του λιμανιού στου ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως όλα δείχνουν ο Καρίμ θα έχει ακόμα μικρότερο χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό, καθώς είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί και άλλος παίκτης στην θέση του (έτσι και αλλιώς δεν βρίσκεται στις κύριες επιλογές του προπονητή του).

Ο Ιρανός άσος, όπως είναι λογικό, μόνο ικανοποιημένος δεν είναι με αυτή την εξέλιξη και ενόψει του Μουντιάλ επιθυμεί να πάει σε μία ομάδα που θα έχει βασικό ρόλο (έστω και ως δανεικός). Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ίδιος ήταν και είναι πολύ θετικός να επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη, καθώς στον Πανιώνιο γνωρίζει καλά πως και συμμετοχές θα πάρει, αλλά πάνω απ' όλα έχει αγαπήσει και δεθεί με τον Ιστορικό.

Συμφωνία ακόμα δεν υπάρχει (τουλάχιστον αυτό ξέρουμε εμείς), ωστόσο εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και δώσει το ''ok'' και η πλευρά του ΟΣΦΠ, τότε δεν αποκλείεται η ώρα της επιστροφής του Καρίμ στην αγαπημένη του Πλατεία να πλησιάζει.

Άλλωστε, όπως λένε, ''σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός''...

Δεν υπάρχουν σχόλια