Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να... μπει με το δεξί!

Με το δεξί θα επιδιώξει να μπει ο Ιστορικός στο νέο πρωτάθλημα, όπου σήμερα (20/08, 19:15) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα. Οι...

Με το δεξί θα επιδιώξει να μπει ο Ιστορικός στο νέο πρωτάθλημα, όπου σήμερα (20/08, 19:15) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα.

Οι κυανέρυθροι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς στο νησί των Φαιάκων και φυσικά στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα, ώστε η ομάδα να μπει με τον καλύτερο τρόπο στην φετινή Σούπερ Λιγκ.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο βασικών του ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Γεσίλ, Οικονόμου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Οι πιο πιθανοί αντικαταστάτες τους στο αρχικό σχήμα είναι οι Ντουρμισάι και Γκιοατά.

Αναλυτικά οι έντεκα του Πανιωνίου που αναμένεται να ξεκινήσουν στο ματς της Κέρκυρας: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου (Σαραμαντάς), Μασούρας, Μασούντ, Ντουρμισάι.

Η αποστολή της ομάδας: Κότνικ, Μπαντής, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Χατζισαφί, Κόρμπος, Ταπόκο, Σαββίδης, Πηνιώτης, Μασούντ, Μασούρας, Λάμπρου, Ντουρμισάι, Γλυνός.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια