Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μικρά» από το νησί των Φαιάκων

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης που βρέθηκε στην Κέρκυρα * Μία σπάνια ατμόσφαιρα για δεδομένα ποδοσφαιρικού γηπέδου δημιούργησαν όπως συνηθίζουν ...

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης που βρέθηκε στην Κέρκυρα

* Μία σπάνια ατμόσφαιρα για δεδομένα ποδοσφαιρικού γηπέδου δημιούργησαν όπως συνηθίζουν άλλωστε οι φίλοι της Κέρκυρας. Είναι γεγονός ότι οι Φαίακες συνδυάζουν με ζωντανή μουσική τα συνθήματα τους και υποστηρίζουν ανέκαθεν σε φίλαθλα πλαίσια την ομάδα τους. Τη στιγμή που κέρδισαν το πέναλτι οι Επτανήσιοι, οι φίλοι των γηπεδούχων πανηγύρισαν πρόωρα προσπαθώντας να ''πικάρουν'' με αυτόν τον τρόπο τους φιλοξενούμενους οι οποίοι με τη σειρά τους ''απάντησαν'' με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όταν ο Κότνικ απέκρουσε το πέναλτι του Τουράμ.

* Όπως είχε αποφασιστεί και ανακοινωθεί επίσημα από την διοργανώτρια αρχή, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της αναμέτρησης στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη πριν από μερικές μέρες.






* Ο Πανιώνιος για ακόμα μία φορά δεν αγωνίστηκε μόνος του. Περισσότεροι από 50 φίλοι του Ιστορικού έκαναν το μακρινό ταξίδι στο νησί του Ιονίου ώστε να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα. Ήταν εκδηλωτικοί καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα τραγουδώντας συνθήματα υπέρ των κυανέρυθρων της πρωτεύουσας & κερδίζοντας φυσικά την άτυπη μάχη της εξέδρας.

Μεταξύ άλλων πανηγύρισαν έξαλλα το νικητήριο γκολ των Νεοσμυρνιωτών ενώ να σημειωθεί πως αρκετοί φίλοι του Ιστορικού αποχώρησαν στο 70ό λεπτό της αναμέτρησης ώστε να προλάβουν το τελευταίο πλοίο από το λιμάνι της Κέρκυρας.

* Το παρών στο γήπεδο έδωσε ο Γιώργος Στράτος. Δύο μέρες μετά το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της Superleague ενόψει της έναρξης του φετινού πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής βρέθηκε στο νησί των Φαιάκων προκειμένου να παρακολουθήσει την κυανέρυθρη μονομαχία της πρεμιέρας που συμπτωματικά αποτέλεσε και την πιο αμφίρροπη αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια