Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζητάει εξηγήσεις το Ιράν

Μασούντ και Χατζισαφί την Πέμπτη αγωνίστηκαν κανονικά κόντρα στην Μακάμπι στη Νέα Σμύρνη και την επόμενη μέρα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία ...

Μασούντ και Χατζισαφί την Πέμπτη αγωνίστηκαν κανονικά κόντρα στην Μακάμπι στη Νέα Σμύρνη και την επόμενη μέρα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ιράν εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τους καλεί για εξηγήσεις.

Ουσιαστικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει ότι θα εξετάσουν το θέμα και ότι θα συζητήσουν κατ' ιδίαν με τους δύο ποδοσφαιριστές για την απόφασή τους, εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεσή τους με το γεγονός ότι τέθηκαν αντιμέτωποι με ομάδα του Ισραήλ".

Πάντως, η λογική λέει πως για να αποφασίσουν να παίξουν οι δύο Ιρανοί στην αναμέτρηση θα είχαν έρθει πρώτα σε επαφή με τους ανθρώπους από την ομοσπονδία του Ιράν και δεν θα διακινδύνευαν να αγωνιστούν χωρίς πρώτα να ενημερώσουν..

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων στο Ιράν είναι με το μέρος των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου και στα social media εκφέρουν τηην άποψη πως καλά έκαναν και έπαιξαν κόντρα στην Μακάμπι και μακάρι να είχαν αποκλείσει τους Ισραηλινούς.

Η απάντηση από το Ισραήλ
Την ίδια ώρα το Υπουργείο Εξωτερικών αποφάσισε να τουιτάρει για την συμμετοχή των Μασούντ και Χατζισαφί. «Μπράβο στους Μασούντ και Χατζισαφί που έσπασαν το ταμπού κατά των Ισραηλινών αθλητών», έγραψε χαρακτηριστικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια