Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκίνησαν τα κορίτσια του Μπάσκετ!

Την Πέμπτη (17/08) πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου ενόψει της νέας σε...

Την Πέμπτη (17/08) πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου ενόψει της νέας σεζόν.

Από την Δευτέρα (21/08) και με την καθοδήγηση του coach Άγγελου Τσίκληρα και των συνεργατών του (Θάνος Νίκλας, βοηθός προπονητή & Γιώργος Λιθόπουλος, γυμναστής) οι αθλήτριες του Πανιωνίου εκτελούν ένα ιδιαίτερα επίπονο πρόγραμμα, με διπλές καθημερινές προπονήσεις, τόσο νωρίς το πρωί για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, όσο και το απόγευμα προς το παρόν στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας» και τις επόμενες ημέρες στο Δημοτικό Γυμναστήριο της οδού Αρτάκης, ώστε να μπουν οι βάσεις για την επίτευξη των φετινών στόχων στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Σημειωτέον ότι τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί ο προαγωνιστικός ιατρικός έλεγχος των αθλητριών της ομάδας με αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην κλινική Ψυχικού του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο πλευρών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Ορθοπεδικός Χειρουργός Μάνος Μπριλάκης που είναι ο ιατρός της ομάδας για 6η συνεχόμενη χρονιά και Διευθυντής του Τμήματος Αθλητικών Κακώσεων της Κλινικής είναι και πάλι ο συνδετικός κρίκος γι’ αυτή τη συνεργασία.

Με την ευκαιρία των επικείμενων ιατρικών εξετάσεων, η Διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον Γενικό Διευθυντή της Κλινικής Ψυχικού του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κο Χαμακιώτη, τόσο για την διευκόλυνση και τις πολύτιμες ιατροδιαγνωστικές υπηρεσίες που παρέχει στις αθλήτριες της ομάδας, όσο και για τη γενικότερη στήριξη στο Τμήμα Γυναικείου Μπάσκετ του Πανιωνίου.

Εξάλλου, στα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν εργομετρικές μετρήσεις σε όλες τις αθλήτριες του Γυναικείου τμήματος. Τις μετρήσεις θα διεξάγει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η κορυφαία στο χώρο της εταιρία P.F.S TRAINING των Νίκου Σκαρμούτσου & Νίκου Καφέτζη, στις εγκαταστάσεις που διατηρεί στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά. Όπως και κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, έτσι και φέτος, τα αποτελέσματα των εργομετρικών μετρήσεων, αναμένεται να αποτελέσουν πολύτιμο βοήθημα στα χέρια των προπονητών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια