Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γρηγορίου: «Νίκη και με Απόλλωνα...»

Να νικήσει ο Ιστορικός και τον Απόλλωνα την επόμενη αγωνιστική, ώστε να έχει μεγαλύτερη «αξία» το διπλό επί της Κέρκυρας, θέλει ο Μιχάλη...

Να νικήσει ο Ιστορικός και τον Απόλλωνα την επόμενη αγωνιστική, ώστε να έχει μεγαλύτερη «αξία» το διπλό επί της Κέρκυρας, θέλει ο Μιχάλης Γρηγορίου.

«Nα ευχηθώ να έχουμε μία καλή σεζόν και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε οι ομάδες είναι να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, ώστε να ανεβάσουμε την ποιότητα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψαν σε γνώριμα λημέρια και είδα φίλους και γνωστούς. Ως αντίπαλος, αλλά θα συνέβαινε και αυτό», είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου στην συνέντευξη Τύπου, για να συνεχίσει:

Γνωρίζαμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία. Δεν γνωρίζαμε όμως πως θα αγωνιστούμε σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών. Κάναμε δώρο ένα πέναλτι που απέκρουσε ο Κοτνικ και μετά χάσαμε και εμείς πέναλτι. Τελικά μία στατική φάση ήταν ικανή να μας δώσει τους τρεις βαθμούς και στη συνέχεια με σωστή διαχείριση δεν κινδυνέψαμε. Πήραμε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και πρέπει να τους συνδυάσουμε με ακόμη μία νίκη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Στο τέλος ρωτήθηκε για τους γηπεδούχους. «Περίμενα διαφορετική την Κέρκυρα. Οχι σε διάταξη αλλά σε πρόσωπα, αλλά αυτό το ξεπεράσαμε κατά την διάρκεια του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια