Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Τέλος καλό, όλα καλά»

O Χρήστος Δάρας, μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ στάθηκε στις αμοιβαίες υποχωρήσεις και στα όσα δόθηκαν στους 12 «μικρομεσα...

O Χρήστος Δάρας, μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ στάθηκε στις αμοιβαίες υποχωρήσεις και στα όσα δόθηκαν στους 12 «μικρομεσαίους».

«Σήμερα έγινε η εκλογή του Πάπα, όπως λέτε τόσο καιρό. Με υποχωρήσεις από όλες τις πλευρές. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι κατά ένα μεγάλο βαθμό. Το βασικότερο είναι ότι ξεκινάει κανονικά το πρωτάθλημα αύριο και είπα και πάλι πως αυτός ο λευκός καπνός άργησε να βγει. Μετά από τόσες συνεδριάσεις, δεν ήταν καλό ότι έγινε στο παρά ένα. και οι ομάδες και ο κόσμος περίμενε με αγωνία, αλλά όπως λέμε όλοι τέλος καλό, όλα καλά».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την επόμενη χρονιά και πρόσθεσε: «Για την επόμενη χρονιά ο τρόπος που επιτεύχθηκε η συμφωνία είπα ότι ήταν οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και από την Σούπερ Λιγκ και από τη Forthnet, τα επιμέρους να τα πει ο πρόεδρος καλύτερα», ενώ καταλήγοντας υποστήριξε: «Το σημείο κλειδί ήταν ότι προς τους 12 μικρούς, να το πω έτσι, δόθηκε χορηγία 1.2 εκατ. από τη Nova και 800.000 από την κεντρική χορηγία του Σαββίδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια