Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γρηγορίου: «Πρωτοπόροι οι Μασούντ-Χατζισαφί...»

Για την επιβλητική νίκη του Ιστορικού στο εκτός έδρας φιλικό με τον Ατρόμητο, τις σκέψεις του για τη συνέχεια και τον αγώνα της πρεμιέρας...

Για την επιβλητική νίκη του Ιστορικού στο εκτός έδρας φιλικό με τον Ατρόμητο, τις σκέψεις του για τη συνέχεια και τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Κέρκυρα μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Πανιωνίου αναφέρθηκε στο μεταγραφικό κομμάτι, τονίζοντας πως η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ενός περιφερειακού και ενδεχομένως ενός ακόμη σέντερ φορ.

Επίσης μίλησε για την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκονται οι Μασούντ - Χατζισαφί, τονίζοντας πως και οι δύο Ιρανοί είναι καλά και πρόσθεσε πως με την απόφαση να αγωνιστούν κόντρα στην Μακάμπι ο κόσμος του Ιστορικού τους αγάπησε ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε: 

Για την ικανοποίηση του μετά το 6-2 επί του Ατρόμητου, στο τελευταίο φιλικό πριν την πρεμιέρα με την Κέρκυρα: «Ναι, είμαι ικανοποιημένος, αν και αυτή η εβδομάδα ήταν η μοναδική που είχαμε μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, που είχαμε για να “φορτώσουμε” και να συμπληρώσουμε κομμάτια της προετοιμασίας μας και να εμφανιστούμε όσο γίνεται περισσότερο έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Έμεινε ικανοποιημένος σχεδόν από όλα. Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για φιλικό παιχνίδι, τα πάντα για μας ξεκινάνε την επόμενη Κυριακή και θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό και όχι να μας ξεγελάει το αποτέλεσμα και η εικόνα.»

Πόσο σημαντικό ήταν το να επιτρέψει με ένα τέτοιο αποτέλεσμα ο Πανιώνιο, μετά την ψυχρολουσία -όπως εξελίχθηκαν τα δυο παιχνίδια- του αποκλεισμού από την Μακάμπι;
«Όπως εξελίχθηκαν τα παιχνίδια, στεναχωρηθήκαμε αρκετά αλλά το είπα και στην συνέντευξη Τύπου μετά το δεύτερο παιχνίδι, ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Κι όταν με μια ομάδα με πολλαπλάσιο μπάτζετ εσύ είσαι ανταγωνιστικός και στις λεπτομέρειες κρίνεται η πρόκριση, θεωρώ ότι ήμασταν σε καλό δρόμο και είμαστε σε καλό δρόμο. Ευελπιστώ ότι έτσι θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και θα πορευθούμε έτσι γιατί είναι παρά πολύ σημαντικό το να έχουμε το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα».

Ψυχολογικό αβαντάζ παίρνει ο Πανιώνιος με αυτό το 6-2, απέναντι σε μια ομάδα με την οποία θα παλέψει για μια θέση στην πεντάδα; Δίνει έναν “αέρα” ακόμα κι αν μιλάμε για ένα φιλικό παιχνίδι;
«Δίνει ένα ψυχολογικό αβαντάζ, αλλά καμιά φορά σε αυτά τα μεγέθη τα σκορ είναι επικίνδυνα για μένα. Πολλές φορές δίνει ψυχολογικό αβαντάζ, πολλές φορές όμως νομίζεις ότι είσαι παραπάνω καλά από ότι πραγματικά είσαι και ενδεχομένως αυτό έχει δύο όψεις. Θεωρώ ότι σε μας θα προκύψει η μία όψη που θέλουμε κιόλας και για αυτό θα κοιτάξουμε όλη την εβδομάδα, ώστε να παρουσιαστούμε σοβαροί στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Έχετε καταλήξει για το βασικό σχήμα;
«Και στους 11 ποτέ δεν καταλήγω, είναι γνωστό ότι την μέρα του αγώνα αποφασίζω τουλάχιστον για μία, δύο, ίσως και τρεις θέσεις. Αλλά σε ένα βασικό κορμό βέβαια έχουμε καταλήξει, αλίμονο κιόλας. αλλά με ενδιαφέρει ότι και τα υπόλοιπα παιδιά ανταγωνίζεται και θέλω να μείνουμε σε αυτό το βαθμό, να είναι ανταγωνιστικοί ώστε να υπάρχει αυτή η διεκδίκηση της μια θέσης που είναι πάντα πολύ σημαντική σε μια ομάδα».

Το σχήμα με Σαραμαντά και Χατζισαφί στην αριστερή πλευρά που δοκιμάστηκε με τον Ατρόμητο, έχει αυτή την στιγμή ένα προβάδισμα για την έναρξη του πρωταθλήματος;
«Όχι. Ούτως ή άλλως ο Χατζισαφί είναι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει τρεις θέσεις. Η κανονική του θέση είναι αριστερό μπακ, στην Εθνική παίζει σαν αμυντικό χαφ, εμείς τον πήραμε και για περιφερειακό. Οπότε είναι ένα παιδί που μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις... κάνω τις δοκιμές μου. Και σαν αριστερός μπακ ήταν καλός στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει και εμπειρία και παρόν και μέλλον, γιατί και ηλικιακά είναι ποδοσφαιριστής με μέλλον».

Πως είναι ψυχολογικά οι Μασούντ και Χατζισαφί, με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Εθνική;
«Τα παιδιά είναι καλά, έχω μιλήσει πολύ μαζί τους, είναι καλά. Έπρεπε να παίξουν και θεωρώ δεν έχει καμία σχέση η πολιτική με το ποδόσφαιρο. Είμαστε μαζί τους και θα είμαστε για όσο χρειαστεί. Θεωρώ ότι όχι απλά θα "δικαιωθούν" μόνο, αλλά είναι και κάτι για το οποίο είναι πρωτοπόροι. Πήραν μια απόφαση που για την οικογένεια του Πανιωνίου είναι πάρα πολύ σημαντική. Αν ήταν μια φορά αγαπητοί, έγιναν πέντε, θα έλεγα».

Η πρεμιέρα είναι με την Κέρκυρα είναι ιδιαίτερη για σένα;
«Και βέβαια είναι ιδιαίτερη, στην Κέρκυρα οφείλω πολλά. Κι εκτός από αυτό, γυρίζω σε γνώριμα και αγαπημένα για μένα μέρη, είναι και πρώτη αγωνιστική κιόλας. Όλα καλά, είναι καλό που γυρνάω σύντομα να δω αγαπημένα πρόσωπα και μέρη».

Μεταγραφικά που βρίσκεται ο Πανιώνιος;
«Περιμένουμε άλλες τρεις κινήσεις. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, ούτως ή άλλως οι δυο προτεραιότητες ήταν αμυντικός χαφ και περιφερειακός. Από εκεί και πέρα θα δούμε αν θα κινηθούμε για έναν ακόμα σέντερ φορ».

Ο Ανσαριφάρντ είναι μια λύση, αν δεν μείνει στον Ολυμπιακό;
«Θα δούμε...»

Δεν υπάρχουν σχόλια