Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δεν μπορεί να μη γίνει ο Πανιώνιος κομμάτι της καρδιάς σου»

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, ο οποίος έχει δεθεί και με το... παραπάνω με τον Ιστορικό, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον μπασκετικό Π...

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, ο οποίος έχει δεθεί και με το... παραπάνω με τον Ιστορικό, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον μπασκετικό Πανιώνιο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο sdna έχει ως εξής:

-Τι ετοιμάζετε στον Πανιώνιο;
«Σε ότι έχει να κάνει με το διοικητικό κομμάτι δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να απαντήσω. Γνωρίζω ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια. Όλοι, όπως και εγώ, είμαστε αισιόδοξοι. Ο Πανιώνιος ανήκει στην Α1 και επιτέλους, μετά από κάποια χρόνια, πρέπει να βρεθεί εκεί. Είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας και μέλος της «ελίτ» των μπασκετικών δυνάμεων».

Τώρα, μέσω ενός μικρού σποτ που τραβήξαμε, με πρωτεργάτη τον Κωνσταντίνο Καραστεφανή, θέλουμε να ενεργοποιήσουμε τους Πανιώνιους φιλάθλους, που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα, ώστε όλοι μαζί να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

-Ο κόσμος ήταν ο παράγοντας που σας έδωσε την παραπάνω ώθηση που χρειαζόσασταν προκειμένου να κατακτήσετε την αγωνιστική άνοδο την περασμένη σεζόν;
«Με είχαν ρωτήσει ποιος ήταν ο MVP της περσινής χρονιάς και θα ξαναπώ ότι ο κόσμος μας ήταν. Μας έδινε μεγάλη δύναμη, ειδικά μέσα στην έδρα μας. Μας έκανε να αισθανόμαστε Πάνθηρες! Ηταν το κίνητρό μας. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, ο κόσμος του Πανιωνίου, παρότι είναι απαιτητικός, ήταν δίπλα μας και μας στήριξε. Ουσιαστικά λειτουργούσε σαν ασπίδα για εμάς και μας βοήθησε να είμαστε συσπειρωμένοι για να κατακτήσουμε στο τέλος τον στόχο μας».

-Η χρονιά βέβαια δεν κύλησε ιδανικά…
«Η χρονιά για εμάς ξεκίνησε με πολλά θετικά αποτελέσματα. Σπάσαμε μάλιστα και το ρεκόρ της κατηγορίας. Στο δεύτερο γύρο είχαμε ήττες και πέσαμε από την πρώτη θέση. Σε εκείνο το σημείο, παρότι είναι δύσκολο το να πέφτεις μετά από 8 μήνες από την κορυφή, μπορέσαμε να διαχειριστούμε αυτό το κομμάτι και να κλείσουμε τελικά την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, με μια μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα μας επί του Δούκα, σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Πραγματικά αυτές οι στιγμές θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας για πάρα πολύ καιρό. Όταν ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ, αυτές τις εικόνες είχα στο μυαλό μου. Το να παίζεις σε αυτό το γήπεδο, μπροστά σε αυτό το μπασκετικό κοινό αποτελεί ύψιστη τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη».

-Θέλω να μου πεις για τα συναισθήματα που υπήρχαν στην ομάδα, όταν είδατε το παιχνίδι στο οποίο ο Ηρακλής έχασε από τον Φάρο και σας έφερε ξανά στην πρώτη θέση…
«Να σου πω την αλήθεια δεν μου άρεσε που περιμέναμε αποτέλεσμα από άλλο παιχνίδι. Παρόλα αυτά όλα πήγαν καλά και τα καταφέραμε. Εγώ πάντως ήμουν έτοιμος και για τα πλέι οφ αν χρειαζόταν».

-Υπήρξαν προβλήματα μέσα στη χρονιά από την διοίκηση;
«Να σου πω την αλήθεια εγώ καλά λόγια έχω να πω για την διοίκηση, καθώς αν δεν ήταν αυτή, τότε δεν θα ήμουν εγώ στον Πανιώνιο. Το ότι έγιναν λάθη από την διοίκηση είναι αναμφισβήτητο, όμως αλήθεια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως χωρίς τον Κ. Βαρουξάκη δεν θα ήμασταν εδώ. Ο Πανιώνιος είναι αγωνιστικά στην Α1και περιμένουμε τι θα συμβεί διοικητικά».

-Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό γύρω από την περιβόητη παρακράτηση μισθού μετά το πρώτο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Τι συνέβη τελικά τότε;
«Εντάξει έγινε ένα σκηνικό που όλοι νομίζω το έχουν ζήσει στην μπασκετική τους καριέρα μετά από μια νίκη, όπου μέσα σε κλίμα ευφορίας γίνεται ένας χαβαλές και έχουν ειπωθεί αρκετά. Τα πράγματα έχουν γίνει ακριβώς όπως τα έχει μάθει όλος ο κόσμος, ότι δηλαδή μας υπέβαλαν παρακράτηση λόγω του πριμ που ζητήθηκε πάνω στην πλάκα. Από εκεί και πέρα αυτή ήταν μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Παρόλα αυτά την ξεπεράσαμε και τα καταφέραμε. Το σίγουρο είναι ότι τάραξε τα νερά της ομάδας».

-Ήσασταν μια ομάδα με πολλούς μεγάλους και μπασκετικά και ηλικιακά παίκτες, με τον καθένα να είναι μια μεγάλη προσωπικότητα στο μπασκετικό κόσμο. Πως καταφέρατε να γίνεται ομάδα και να κατακτήσετε το πρωτάθλημα;
«Απώτερος σκοπός ήταν να ανέβει ο Πανιώνιος στην Α1. Όλοι βάλαμε το εγώ μας κάτω από το εμείς. Μόνο έτσι μπορείς να γίνεις ομάδα. Στην αρχή κι εγώ είχα μια ανησυχία για το πως θα γίνουμε ομάδα, όμως όπως σου είπα πριν, βάλαμε το εγώ κάτω από το εμείς. Δεν είχε σημασία το πόσους πόντους θα βάλει ο καθένας. Εγώ για παράδειγμα δεν χρειάστηκε να κάνω στην επίθεση τα πράγματα που έκανα στο Λαύριο. Άλλωστε ότι και να κάνεις, εάν η ομάδα δεν πετύχει τους στόχους της, ο αγώνας σου δεν δικαιώνεται».

-Είσαι έτοιμος για ακόμα μια σεζόν στην Α1, αυτή τη φορά με τον Πανιώνιο;
«Για αυτό ήρθα στον Πανιώνιο. Δεν έχω κρύψει ότι θέλω να παίξω με την φανέλα του Πανιωνίου στην Α1. Αποτελεί τιμή για εμένα το γεγονός ότι ο Πανιώνιος με εμπιστεύτηκε και μου προσέφερε ένα τριετές συμβόλαιο. Όταν σε καλεί ο Πανιώνιος δεν το σκέφτεσαι . Αποτελεί ύψιστη τιμή για εμένα το ότι φοράω αυτή τη φανέλα και μετά από αυτά που έζησα στο παιχνίδι με τον Δούκα στο «Αρτάκης», θέλω να δω τι θα γίνει με τις μεγάλες ομάδες και με έναν ισχυρό Πανιώνιο».

-Ποιες διαφορές διακρίνεις στην πορεία σου με τον Πανιώνιο προς την Α1, απ’ότι σε σχέση με εκείνου που έκανες με το Λαύριο;
«Είναι σίγουρα διαφορετικά. Με το Λαύριο ανεβήκαμε σαν τρίτοι και δεν μας περίμενε κανείς. Όλοι μας είχαν για υποβιβασμό, όμως εμείς βρήκαμε χημεία, γίναμε παρέα και τα καταφέραμε τελικά. Σίγουρα ήταν εξαιρετική χρονιά για εμάς τότε. Και εγώ και η ομάδα σπάσαμε πολλά ρεκόρ. Από την άλλη με τον Πανιώνιο η ευθύνη ήταν τεράστια. Όλοι αναπόφευκτα σε συγκρίνουν με τεράστιους παίκτες και με τις τεράστιες μπασκετικές εικόνες που έχουν. Παρόλα αυτά εγώ για αυτό ήρθα στον Πανιώνιο. Ήρθα γιατί ήθελα ευθύνες, ήθελα ένα ηγετικό ρόλο. Ελπίζω να αγωνιστώ και με τον Πανιώνιο στην Α1» .

-Έχεις δεθεί με τον Πανιώνιο;
«Όταν μπαίνεις στο «Αρτάκης» φορώντας την φανέλα του Πανιωνίου και μπροστά σε αυτόν τον κόσμο που σε αγκαλιάζει, δεν μπορεί να μη γίνει ο Πανιώνιος κομμάτι της καρδιάς σου. Το ότι μου έχουν κάνει δώρο μετά την φιέστα ένα κασκόλ του Πανιωνίου, το οποίο είναι πάντα στο αμάξι μου δεν είναι τυχαίο. Ούτε πούλησα, ούτε πουλάω «οπαδιλίκι». Από τη στιγμή που παίζεις μπροστά σε αυτό το κοινό με αυτή τη φανέλα όμως είναι αναπόφευκτο να δεθείς με τον σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια