Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Λίγες ώρες έμειναν...»

Η ανακοίνωση των Πανθήρων, μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook, για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μακάμπι και τα εισιτήρια της Θύρ...

Η ανακοίνωση των Πανθήρων, μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook, για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μακάμπι και τα εισιτήρια της Θύρας 3.

Αναλυτικά:

"Λίγες ώρες έμειναν. Το προηγούμενο βράδυ θα ονειρευτείς το πως θα είναι. Το πρωί θα ξυπνήσεις. Θα προσποιείσαι πως είναι μια φυσιολογική ημέρα, για να κάνεις όλα όσα πρέπει. Αλλά ξέρεις πως δεν θα είναι. Μέσα σου η φλόγα θα έχει ήδη ξεκινήσει να καίει..

Και μετά, θα έρθει εκείνη η ώρα. Θα βάλεις ότι μυαλό έχεις, να σκεφτείς μην έχεις ξεχάσει κάτι και θα κλείσεις την πόρτα. Οι παλμοί της καρδιάς σου θα χτυπάνε ολοένα και πιο δυνατά. Θα ανέβεις πάνω στο όχημα και θα αρχίσεις να σιγοτραγουδάς .. “μου’χεις πάρει το μυαλό” και μετά ..
Θα αντικρίσεις το ναό .. θα γίνεις ένα με τους φίλους, τους συναγωνιστές! Ήρθε η ώρα μάγκες, θα σκεφτείς! Πάμε να τα δώσουμε όλα! Πάμε ρε!

Τετάρτη 18:00 – 21:00, Προπώληση εισιτηρίων (€10) Θύρας 3 από εκδοτήριο Αγίου Ανδρέου.
Τετάρτη 20:00, Ανοίγει το club με σκοπό την οργάνωση των ενεργειών του Συνδέσμου για την Πέμπτη.

Πέμπτη 17:00, Ανοίγει το εκδοτήριο στην Αγίου Ανδρέου για τα εισιτήρια της Θύρας 3 (μέχρι την έναρξη του αγώνα).

Πέμπτη 19:00, το ραντεβού του Panthers Club στο Σύνδεσμο για προ γηπεδικό party!
Τα λέμε εκεί, τρέλας και παράνοιας γωνία!

Panthers Club 1983

Υ.Γ. Απόφασεις του Συνδέσμου σχετικά με την είσοδο στην θύρα 3 του κόσμου : 1. Απαραίτητα ΌΛΟΙ να φοράνε κυανέρυθρα, 2. Ένα εισιτήριο άνα ένα άτομο αυστηρά".

Δεν υπάρχουν σχόλια