Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυτοί που ξεχώρισαν...

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με την Κέρκυρα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να έρθει η νίκη του Ιστορικού, όμως σίγουρα κάποιοι ξεχώ...

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με την Κέρκυρα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να έρθει η νίκη του Ιστορικού, όμως σίγουρα κάποιοι ξεχώρισαν. Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί που στα δικά μας μάτια ήταν λίγο καλύτεροι...

Μάτιτς Κότνικ: Ο Σλοβένος τερματοφύλακας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν ένας απλός θεατής. Δύο φορές ουσιαστικά χρειάστηκε την "συνδρομή" του η ομάδα και όχι απλά δήλωσε "παρών", αλλά λειτούργησε άψογα! Αρχικά είπε "όχι" στο πέναλτι που εκτέλεσε ο καλύτερος παίκτης της Κέρκυρας, ο Τουράμ. Και στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασε ξανά σωστά στο καλό σουτ του Τουράμ μέσα από την περιοχή. Ο 27χρονος κράτησε το "μηδέν" στην εστία του και ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα!

Εχσάν Χατζισαφί: Μπορούμε να πούμε πως η αριστερή πλευρά του άνηκε. Πολλά ανεβάσματα στην επίθεση, σωστός στα αμυντικά του καθήκοντα. Εκτελεστής στις περισσότερες στημένες φάσεις, ενώ από δικό του κόρνερ προήλθε το γκολ του Ντουρμισάι. Έχει ποιότητα και το έδειξε. Με πολλές αντοχές και συνολικά πολύ καλή δουλειά.

Λάζαρος Λάμπρου: Μπορεί να έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια με την φανέλα του Πανιωνίου, όμως ο νεαρός μεσοεπιθετικός στο ματς με την Κέρκυρα ήταν ιδιαίτερα δραστήριος. Συνεχώς ζήταγε μπάλα, έδειχνε διάθεση, κράτησε μπάλα αρκετές φορές, ενώ στο "ένας με έναν" δυσκόλεψε την ζωή των γηπεδούχων. Δεν του βγήκαν πολλά πράγματα, όμως με την επιμονή του αποτελούσε συνεχώς "πονοκέφαλο" για την άμυνα της Κέρκυρας.

Φιορίν Ντουρμισάι: Μόνο και μόνο που πέτυχε το γκολ της νίκης είναι αρκετό για να μπει στην"λίστα" των πολύτιμων του αγώνα. Στο πρώτη ημίχρονο δεν φάνηκε, όμως στην ¨επανάληψη" μπήκε για τα καλά στο κλίμα του αγώνα, πήρε μπάλες, βγήκε από την περιοχή για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ εκτός από το γκολ που σημείωσε, είχε ένα ακόμα πολύ καλό σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Κάλυψε άξια το κενό του Γεσίλ στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτή η τετράδα ποδοσφαιριστών κατά τη γνώμη μας ξεχώρισε στο "διπλό" του Ιστορικού επί της Κέρκυρας. Βέβαια όλοι οι παίκτες ήταν σημαντικοί και βοήθησαν στο μέγιστο βαθμό για να φτάσει η ομάδα στην πολύτιμη νίκη.

Ο άτυπος τίτλος του MVP μπορεί να δοθεί εξίσου εύκολα τόσο στον υπερπολύτιμο Κότνικ όσο και στον "χρυσό" σκόρερ Ντουρμισάι...

Δεν υπάρχουν σχόλια