Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανεβάζει ρυθμούς ο Γεσίλ

Στις υπηρεσίες του Σαμέντ Γεσίλ θα μπορεί να υπολογίζει, εκτός απροόπτου, ο Μιχάλης Γρηγορίου, για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακή...

Στις υπηρεσίες του Σαμέντ Γεσίλ θα μπορεί να υπολογίζει, εκτός απροόπτου, ο Μιχάλης Γρηγορίου, για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (27/08) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος έλειψε από τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Κέρκυρα λόγω τραυματισμού, δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση, να ξεπερνάει το πρόβλημα που τον ενοχλούσε και αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του για το ερχόμενο ματς της Νέας Σμύρνης.

Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μείνει ο Γερμανός φορ στον πάγκο κόντρα στον Απόλλωνα. Τόσο για να προφυλαχθεί όσο γίνεται περισσότερο, καθώς ακολουθεί και η διακοπή του πρωταθλήματος όπου θα έχει τον χρόνο για να γίνει απόλυτα καλά, όσο και επειδή ο Ντουρμισάι τα πήγε εξαιρετικά στον αγώνα της Κέρκυρας και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις στην ομάδα.

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Οικονόμου, ο έμπειρος αμυντικός δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί όυτε στο ματς με της Κυριακής και πλέον αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια