Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άνετα ο Ιστορικός τον Απόλλωνα και «δύο στα δύο»!

Ο Ιστορικός επικράτησε πανεύκολα με 2-0 του Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη και πέτυχε το "δύο στα δύο" στην Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα το...

Ο Ιστορικός επικράτησε πανεύκολα με 2-0 του Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη και πέτυχε το "δύο στα δύο" στην Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ και έχασε πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Σκόρερ για τον Πανιώνιο ήταν οι χρίστηκαν οι Χατζισαφί (39) και Λάμπρου (56'), ενώ στο 65' ο διαιτητής Τσαμούρης δεν έδωσε καθαρό πέναλτι του Μπαμπιάρζ στον Μασούντ, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να ανατρέπει καθαρά τον Ιρανό μέσα στην περιοχή. Στο 9' ο Μασούντ είχε και δοκάρι.

Οι περίπου 3.000 φίλοι του Ιστορικού είδαν την ομάδα να βγάζει εξαιρετική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και με την μεταγραφική ενίσχυση που έρχεται ο Ιστορικός αναμένεται να δυναμώσει ακόμα περισσότερο στη συνέχεια!

Το παιχνίδι
Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 9ο λεπτό έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Μασούντ έβγαλε εκπληκτική κάθετη μπαλιά στον Λάμπρου, αυτός έκανε το γύρισμα στην περιοχή με τον Ιρανό να κάνει το πλασέ με το αριστερό, όμως πάνω στη τελική γραμμή ακούμπησε την μπάλα ο Κοντοές και την έστειλε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του!

Η ομάδα του Γρηγορίου όσο περνούσαν τα λεπτά όλο και ανέβαζε την απόδοση του, πιέζοντας την εστία του Τσόβιτς.

Στο 19' οι κυανέρυθροι έχασαν νέα τεράστια ευκαιρία. Ο κορυφαίος του γηπέδου Μασούντ έκανε μία εξαιρετική σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Απόλλωνα, με τον Ντουρμισάι να κάνει το σουτ στη κίνηση και τον Τσόβιτς να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Από το κόρνερ ο Μπανανά πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η ομάδα του Απόλλωνα είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, καθώς περίμενε ουσιαστικά πίσω από τον χώρο της μεσαίας γραμμής, έχοντας ως στόχο να μην δεχτεί γκολ.

Στο 31' μετά απο ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Μασούρα από τα αριστερά, ο Ντουρμισάι πήγε ξανά πρώτος στην μπάλα, έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε η υποψία ευκαιρίας για τον Απόλλωνα. Μετά από “τσαφ” του Μπανανά μέσα στην περιοχή, ο Καστιγέχος κάνει το σουτ, όμως ο Βλάχος με εκπληκτικό τάκλιν σώζει την εστία του Κότνικ.

Στο 39' ο Ιστορικός πέτυχε το γκολ που έπρεπε δικαιόυταν. Ο Λάμπρου έδωσε με την μία στον Χατζισαφί αριστερά, αυτός με εκπληκτική κούρσα πέρασε τους αντιπάλους του και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι κυανέρυθροι του Γρηγορίου μπήκαν στην “επανάληψη” δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να πετύχουν ένα ακόμα γκολ και να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στη νίκη.

Στο 56', με όμορφη ενέργεια των Λάμπρου – Ντουρμισάι, ο πρώτος βγαίνει σε θέση τετ α τετ και ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0 για τον Πανιώνιο.

Ο Ιστορικός συνέχισε σε υψηλούς ρυθμούς και στο 65' θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα, όμως ο διαιτητής Τσαμούρης έκλεισε τα μάτια στην καθαρή ανατροπή του Μπαμπιάρζ πάνω στον Μασούντ μέσα στην περιοχή και δεν έδωσε το πέναλτι!

Στο 72' η ομάδα του Γρηγορίου έχασε μεγάλη ευκαιρία και για τρίτο τέρμα. Ο Βλάχος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα, όμως το “τσίμπημα” της μπάλας από τον Μασούρα από πολύ κοντά δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, καθώς πάνω στο γραμμή έδιωξε την μπάλα ο Παπάζογλου.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ανέβηκαν ωραία στην επίθεση, ο Λάμπρου δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, όμως ο Τσόβιτς μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 79' Ο Ντουρμισάι έδωσε ωραία την μπάλα αριστερά στον Λάμπρου, αυτός πέρασε τον αντίπαλο του, όμως ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έκοψε την μπάλα και την έδιωξε σε κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ελπμάζ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στην μομαδική κλασική ευκαιρία του Απόλλωνα στο παιχνίδι!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Σαββίδης (63' Ταπόκο), Κόρμπος, Μασούντ, Λάμπρου, Μασούρας (86' Σαραμαντάς), Ντουρμισάι (80' Γεσίλ)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσόβιτς, Κοντοές, Μπαμπιάρζ (86' Ελμπάζ), Κονέ, Μαάτσεν (46' Αλαμπάνης), Ανιέτε, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Χουάρες, Κούρος, (70' Μενδρινός) Μπαρτολίνι

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια