Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς TV ο αγώνας, όλοι γήπεδο!

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη θα γίνει ο αγώνας του Ιστορικού με την Γκόριτσα. Κάτι που σημαίνει πως ο κόσμος του Πανιωνίου καλείται να δώσε...

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη θα γίνει ο αγώνας του Ιστορικού με την Γκόριτσα.

Κάτι που σημαίνει πως ο κόσμος του Πανιωνίου καλείται να δώσει δυναμικό "παρών" στο γήπεδο και φυσικά να προμηθευτεί το εισιτήριο του από νωρίς, ώστε να μην υπάρξει εικόνα συνιστισμου πριν την αναμέτρηση.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της, πως η αναμέτρηση με αντίπαλο την Γκόριτσα, δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συνιστά στους οπαδούς της ομάδας, να μεριμνήσουν ούτως ώστε να προμηθευτούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα εισιτήριά τους, για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αναμονής στα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα.

Η παρουσία όλων στην αναμέτρηση της Πέμπτης κρίνεται επιβεβλημένη. Το γεμάτο γήπεδο θα δώσει και την απαιτούμενη ώθηση στους παίκτες μας, προκειμένου να πάρουν και το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Σας περιμένουμε όλους, για να ζήσουμε μια ακόμα μεγάλη ΠΑΝΙΩΝΙΑ βραδιά.

ΩΡΑΡΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Την Τετάρτη η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα από τις 12:00 έως 20:00.

Την Πέμπτη, ημέρα του αγώνα, η προπώληση θα γίνεται και από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη από τις 10:00 μέχρι και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια