Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τρέχουν» τα διαρκείας!

Με πολύ γρήγορους ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση των διαρκείας για τη νέα σεζόν. Η συνεχής ανοδική πορεία του Πανιωνίου τα τελευταία χρόν...

Με πολύ γρήγορους ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση των διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Η συνεχής ανοδική πορεία του Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με την φετινή επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο και αυτό φαίνεται και στην κίνηση των διαρκείας.

Οι φίλαθλοι του Ιστορικού καθημερινά δίνουν το "παρών" στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να πάρουν το εισιτήριο διαρκείας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, περίπου 1.400 εισιτήρια διαρκείας έχουν πωληθεί έως τώρα, παρά το γεγονός πως ακόμα βρικόμαστε στα μέσα Ιουλίου και η έναρξη του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί σε περίπου ένα μήνα (20 Αυγούστου). Έχουν διατεθεί δηλαδή ήδη περισσότερα από όσα πουλήθηκαν πέρυσι συνολικά!

Μάλιστα, το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η κίνηση από τους φίλους του Πανιωνίου, καθώς -αν όλα πάνε καλά- η ομάδα θα συνεχίσει την πορεία της και στην Ευρώπη, ενώ θα ξεκινήσει και η σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στις τάξεις της ΠΑΕ υπάρχει ικανοποίηση από την προσέλευση του κόσμου και την πώληση των διαρκείας, με τους ανθρώπους της διοίκηση να περιμένουν ακόμα περισσότερη κινητικότητα τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η πώληση των διαρκείας πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή (10πμ - 6μμ) από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια