Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το «report» της Μακάμπι...

Ο Ιστορικός αγωνίζεται την Πέμπτη στο Τελ Αβίβ κόντρα στην Μακάμπι και ο Μιχάλης Γρηγορίου με τους συνεργάτες του δουλεύουν πάνω στον α...

Ο Ιστορικός αγωνίζεται την Πέμπτη στο Τελ Αβίβ κόντρα στην Μακάμπι και ο Μιχάλης Γρηγορίου με τους συνεργάτες του δουλεύουν πάνω στον αντίπαλο της ομάδας.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου εξετάζει την ομάδα της Μακάμπι, διαβάζει τον τρόπο παιχνιδιού της, ώστε να δουλέψει σωστά με τους παίκτες του για το πως θα αγωνιστεί ο Ιστορικός κόντρα στους Ισραηλινούς.

Προπονητής της Μακάμπι είναι ο γιος του Γιόχαν Κρόιφ, Ζόρντι, με την ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, δίνοντας έμφαση στην δημιουργία του παιχνιδιού και στην πίεση στον αντίπαλο. Επίσης, αλλάζει πολλές πάσες κατά την διάρκεια μίας επίθεσης της, ώστε να βρει τους χώρους στην αντίπαλη άμυνα.

Οι παίκτες του Ιστορικού από την μεριά τους, καλούνται να μπουν διαβασμένοι στο παιχνίδι του Ισραήλ και χωρίς να φοβηθούν τον αντίπαλο τους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και φυσικά υπάρχει η αισιοδοξία πως η ομάδα θα καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενόψει και του επαναληπτικού αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Η ποδοσφαιρική "δύναμη" του Ισραήλ

Ποια είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ιδρύθηκε το 1906 και αποτελεί την ισχυρότερη ομάδα του Ισραήλ, έχοντας κατακτήσει συνολικά 21 πρωταθλήματα, 23 κύπελλα Ισραήλ και δύο κύπελλα πρωταθλητριών Ασίας.

Διαθέτει πλούσια εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως δεν έχει καταφέρει να κάνει κάτι το τρομερό. Σημαντικότερη ήταν η πορεία της στο Champions League της περιόδου 2004-05 όταν απέκλεισε διαδοχικά την Ελσίνκι και τον ΠΑΟΚ και πέρασε στην φάση των ομίλων. Στη φάση αυτή συγκέντρωσε τέσσερις βαθμούς πετυχαίνοντας μία νίκη εναντίον του Άγιαξ και μία ισοπαλία με την Γιουβέντους τερματίζοντας τελικά τελευταία.

*Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ρεπορτάζ για το στάδιο που αγωνίζεται η Μακάμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια