Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εξαιρετική παρουσία του Ιστορικού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ-ΠΚΑ (photos)

Γράφει ο Σπύρος Καλαματιανός Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Ιστορικού  στο Παννελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ-ΠΚΑ που διεξήχθη στην Χαλκίδα. ...



Γράφει ο Σπύρος Καλαματιανός

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Ιστορικού  στο Παννελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ-ΠΚΑ που διεξήχθη στην Χαλκίδα.

Όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι και ικανοποιημένοι από την παρουσία της ομάδας, στην πόλη της Χαλκίδας. Για πρώτη φορά στα χρονικά κατέβηκε ο σύλλογος οργανωμένος, με την σημαία του και όλοι ντυμένοι στα δοξασμένα χρώματα του Πανιωνίου.

Ο Έφορος Στίβου του Πανιωνίου Αντώνης Βασιλόπουλος, μαζί με κάποιους από τους άξιους και ταλαντούχους προπονητές (Ζωή Mαυροφίδα, Κώστας Καπετανάκης, Βασίλης Σέγκος και Μάρκος Παππάς), οι οποίοι για ακόμα μια φορά, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, μαζί με τους αθλητές  και έφεραν σημαντικά αποτελέσματα που ανεβάζουν σταθερά τον Πανιώνιο ΓΣΣ και δίνουν ελπίδα και χαρά σε όλους όσους αγαπουν αυτό τον σύλλογο και κατεπέκταση τον Στίβο.

Την πρώτη μέρα στον τελικό του μήκους πέρασαν οι ΡΕΤΆΛΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ με 4.91μ και η ΒΑΛΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΉ με 4.90μ, ενώ για λίγο έμεινε εκτός η ΝΤΑΤΖΕΛΟ ΕΛΈΝΗ με 4.72, Την δεύτερη μέρα ο ΠΓΣΣ πήρε σημαντικές διακρίσεις και ατομικά ρεκόρ. Σε σύνολο όλη η παρουσία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και να΄στε σίγουροι, ότι το μέλλον ανήκει στον σύλλογο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου έρχονται πολλές και σημαντικές αλλαγές, που θα πάνε ακόμα πιο ψηλά την ομάδα...Αναμένουμε λοιπόν και όλοι ευχόμαστε το καλύτερο...

Αξίζουν πραγματικά σε όλους πολλά συγχαρητήρια, διότι γίνεται πολύ σπουδαία δουλειά και αυτό φαίνεται...


Δεν υπάρχουν σχόλια